Üç Kız Kardeş Dizisi Oyuncusu Türkan İzleyiciler Tarafından Linç Edildi! Yorum Üstüne Yorum Geld!

0

Kanal D’de salı akşamları seyirciyle buluşan Üç Kız Kardeş dizisinin çarpıcı hikayesi her hafta ilgi görmeye ve milyonları ekranlara çekmeye devam ediyor. Türkan rolünde Özgü Kaya ile birlikte Somer olarak gördüğümüz Berker Güven yine harika bir iş birliğini ortaya koyuyor.

Son yılların en başarılı dizi çiftlerinden biri olarak anılan Özgü Kaya ve Berker Güven ikilisi, milyonlarca dizi hayranını etkilemeye devam ediyor. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 34. bölümü geride kaldı. Dizinin hayranlarının sosyal medyadaki yorumları şimdi de Türkan karakterine zehirli okların atıldığını gösteriyor.

Türkan ve Somer Aşkı!

Pek çok dizi hayranı Türkan’ın ne yaptığını ve ne istediğini anlayamıyor, bir izleyicinin deyimiyle “ağzına terlikle vur”. Dizinin hayranları, “Başından beri Türkan’ın ne yaptığı belli değil” yorumunu yapıyor ve artık bu karakteri sinirlendirmeye başladıklarına dair yorumlar paylaşıyorlar.

Bazı hayranlar “Türkan’a bir tek ben mi üzülüyorum? Somer’in aşkına güvenip şımarıkken teslim oluyor” diye yazdı. Birçok izleyici de bu yorumu destekledi. İzleyiciler, Türkan’ın zihniyetini anlamadıklarını belirterek, Derya ve Döner karakterlerinin ablalarından çok daha mantıklı olduğunu söylüyor.

Türkan ve Somer’in aşk anlarının izlendiği dizinin 35. yeni bölümü 17 Ocak Salı günü ekranlara geliyor.

Sevilay’la iş yapan Türkan’ın intikamını kendinden aldığını öğrenen Rüçhan’ın bundan sonra ne yapacağı merakla bekleniyor.

Öte yandan Nesrin’in Sevilay ile ilgili Türkan’a yaptığı uyarı önemli bir gelişme olarak görünüyor.

Her şeye rağmen aşklarından vazgeçemeyen Türkan ve Somer, romantik anları baş başa keyifle izleyecekler.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir