Yürek Çıkmazı Senaristi Her şeyi Alt Üst Etti! Son Kozunu Kullandı!

0

Kalp Kırıklığı dizisi Salı akşamları TRT1 ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam ederken, hikayesiyle de milyonlarca izleyiciyi kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Özellikle Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu’nun başarılı performansları dizinin iyi reytingler alması için çok önemli bir noktada.

Geçen hafta Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, Kalp Kırıkları dizisi nedeniyle yollarını ayırmıştı. Turan’ın metresine teklifi söylediği ve Navruz’un erkek başrol için yapımcıyla iletişime geçtiği iddia edildi. Yapımcı, ikilinin ayrılığının bu nedenle olduğu yönündeki basına yansıyan iddiaları yalanladı.

Ancak bu durumdan en çok etkilenen kişi Zeynep karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu oldu. Oyuncu, Ayça Ayşin Turan’a teklif edilen rolün kendisine sonradan geldiği ve polemiğe dönüşmesine engel olamadığı iddialarından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Yürek Çıkmazı dizisiyle ilgili yaşananlar unutulmaya yüz tutarken, Mehmet Aslantuğ gibi şampiyon bir ismin de hikayeye dahil olması izleyenlerin heyecanını artırdı.

Zeynep’in babası Ali Fuat ile birlikte izlediğimiz Mehmet Aslantuğ da hikayeye önemli bir derinlik katmış. Özellikle dizinin hayranları, Zeynep ve babası Ali Fuat’ın bugünlerde yaşadıklarından dolayı oldukça heyecanlı.

Bu noktada senaristlerin eline haftalarca gerilimi ve merakı dorukta tutacak bir konu geçti. Dizi hayranları sosyal medya paylaşımlarına “Mehmet Aslantuğ’un daha fazla sahneye ihtiyacı var. Zeynep ve babasının hikayesini benim gibi pek çok kişinin merak ettiğini düşünüyorum.”

Dizinin 10. bölüm fragmanında Halil’in Ali Fuat’a yapılan suikast girişimine müdahale ettiği ve onu kurtarırken kurşunların hedefi olduğu bir durum yaşanacak. Fragmana kısa bir sahne olarak yansıyan bu durum, Ali Fuat ile Halil arasındaki ilişkiyi güçlendirecek ve Zeynep ile Halil’in aşkına varacak sürecin önünü açacak gibi görünüyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir