Veda Mektubu Dizisinin Başrolleri ve Konusu Netleşti!

0

Kanal D’nin duyurusu ile izleyicilerin ilgisini çeken ve dizi severlerin merakla beklediği ‘Veda Mektubu’ kadrosu açıklandı. Dizinin yapımcılığını İkinci Bahar, ‘Sıla’, ‘Hatırla Gönül’ ve ‘Çoban Yıldızı’ gibi işlere imza atan Most Production üstlenirken, yapımcılığını ‘Sürgün’, ‘Sürgün’ gibi dizi ve 12 filmle tanınan Gül üstlendi. Bir Gün Tabii’ ve ‘Hayat Şarkısı’, Oğuz yaptı. Kanal D’nin güçlü ve iddialı dizisi Veda Mektubu’nun oyuncu kadrosuyla tanışın.

Kanal D’nin yeni dizisi Veda Mektubu’nun oyuncu kadrosu belli oldu… Dizinin sloganı ‘Gücünü umuttan alan gerçek bir aşk hikayesi…’ açıklamaları dikkat çekiyor.

Yapımcılığını Most Yapım’ın üstlendiği, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği Kanal D’nin şimdiden merak uyandıran yeni dizisi Veda Mektubu’nun güçlü kadrosu belli oldu.

Dizinin Oyuncuları ve Başrolleri!

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar, Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Elif Çakman, Hazar Motan, Deniz Altan, Asya Kasap, Hande Element, Kerem Alp Kabul ve Elif’in paylaştığı Veda Mektubu’nda önemli roller üstleniyor. uslusoy

Çekimleri Ocak ayında İstanbul’da başlayacak olan Veda Mektubu’nun yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği filmin hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay yazdı.

Dizi, yıllar önce bir mektup yüzünden ayrılan aşıkların çocuklarının üzerinden geçecek hesaplaşmayı ekrana getirecek.

Etkileyici anlatımı ve iddialı işbirlikçileriyle “Veda Mektubu” çok yakında Kanal D’de…

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir