Masumlar Apartmanı Eski Oyuncusu Merve Dizdar'dan Acı Haber!

0

Son olarak Selcan Ergun’un yönettiği Kar ve Ayı filmiyle gündeme gelen Merve Dizdar, çekildiği dönemde ilgiyle takip edilen ‘Masumlar Apartmanı’ dizisinde canlandırdığı Gülben karakteri hakkında konuştu. serbest bırakırdı. Oyuncu, “Her gün travmaydı, her gün ağladım, perdeleri bile açmadım” dedi.

TRT’de aralıklı olarak yayınlanan ‘Masumlar Apartmanı’ dizisinde ‘Gülben’ karakterine hayat veren Merve Dizdar, oynadığı rol nedeniyle moralinin bozulduğunu söyledi.

“Her gün ağladım”

GQ dergisine röportaj veren ünlü oyuncu, “Beş gün boyunca set vardı, her günüm travmaydı, her gün ağladım. Genelde her sabah perdelerimi açarak güne başlarım. Çekimler sırasında fark ettim ki. perdeleri açmıyorum, karanlıkta oturuyorum.”

“BENİ DEPRESYONA ÇEVİRİYOR”

Dizdar, canlandırdığı Gülben rolü hakkında şunları söyledi: “Rol beni çok etkiliyor. Kendimi ne kadar korusam da depresyona sürüklüyor. Yine de Masum, başıma gelen en güzel şeylerden biri.”

“EMPATİ BİR OYUNCU İÇİN EN ÖNEMLİ SİLAHTIR”

Dizdar, “Bence bir oyuncunun en önemli silahı empatidir. Bende çok fazla var ve bu zor bir şey. İnsanı daha iyi anlıyor, bizim işimiz de insanları anlamak. Belki Gülben o kadar farklı bir karakter oldu ki hala anlayabiliriz.” oynadığım karakteri bitirdikten sonra bırakamadığım için konuşun.”

Merve Dizdar ve eski eşi Gürhan Altundaşar’ın samimi fotoğrafları ortaya çıktı.

Merve Dizdar, geçtiğimiz Haziran ayında tek celsede boşandığı meslektaşı Gürhan Altundaşar ile Kadıköy’de bir mekanda bir araya geldi.

Masumlar Apartmanı’nda 47 yaşında canlandırdığı ‘Gülben’ karakterine hayat veren Merve Dizdar, boşanma haberinin ardından şu açıklamayı yaptı:

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir