Aras Bulut İynemli Zor Zamanlar Yaşıyor! Atatürk Karakteri Kendisini Çok Yıprattı!

0

7 yıldır aşık olduğu Bige Önal’dan ayrılan Aras Bulut İynemli, son olarak işine odaklandı. Atatürk’ü oynayacak başarılı oyuncu, dizi için gönderdiği görüntüyü sakladı. Aras Bulut İynemli’nin gözden uzak durmaya çalışan sarı saçlı hali TikTok’ta ortaya çıktı.

Atatürk dizisinin çekimleri için büyük emek harcayan ve rolün ağırlığı nedeniyle sette psikolojik olarak zaman zaman zor günler geçiren Aras Bulut İynemli, bu süreçte sevgilisinden de ayrıldı.

Bige Önal’ın dediği gibi “Hassas bir dönemdeyiz.

Gözünü süreçten uzak tutmaya çalışan Aras Bulut İynemli TikTok’ta ortaya çıktı. Rolü için imajını değiştiren ve saçlarını ağartan başarılı oyuncuyu görenler şok oldu. Ağabeyi tiyatro oyuncusu, ablası ise şarkıcı olan Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği mezunudur.

Patos reklam filminde de rol alan İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırarak yönetmen Zeynep Günay’ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin deneme çekimlerine davet edilmiş ve deneme çekimlerinde başarılı olmuştur. Aras Bulut İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Mete Akarsu karakterini canlandırmıştır. Bu dizide senaryo gereği ilerleyen bölümlerde müzisyen oldu ve İyi Düşün Taşın şarkısını yorumladı ve yeni şarkılar besteledi.

Aras Bulut İynemli Beğenilmedi!

2012 yılında çekilen ve Mart 2013’te Türkiye’de vizyona giren Mahmut ve Meryem’in başrolüdür. Ancak Aras Bulut İynemli’nin filmdeki oyunculuğu birçok eleştirmen tarafından beğenilmedi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir