Çöp Adam Dizisinde Tamer Ne Yapacağını Şaşırdı! İkilem Arasında Kaldı! Yeni Bölümde Neler Olacak?

0

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam serisinin altıncı bölümünde neler olacak merakla bekleniyor. Engin Altan Düzyatan’ın canlandırdığı Tamer, dizinin bu bölümünde çıkmaza giriyor.

Hayatına kaldığı yerden devam edecek gücü olmayan Peri’yi Seko’nun yanına götürmek zorunda kalan Tamer, Seko’nun büyük tepkisiyle karşılaşınca sakladığı her şeyi anlatmak zorunda kalır.

Tamer Çıkmaza Girdi!

Tamer, Peri’nin hayatta kalmak için kendisine sarıldığını görünce kendini çıkmazda bulur. Bir yandan Peri’ye olan hislerine hakim olmaya çalışırken bir yandan da Berrin’e karşı suçluluk duygusuyla kıvranmaktadır.

Tamer’in kendisinden hızla uzaklaştığını hisseden Berrin, ablası Ahu’nun baskısıyla Tamer’in peşine düşmek için harekete geçer.

Ahu’nun düğümü çözmek üzere olduğunu anlayan Tamer kendini köşeye sıkışmış halde bulur. Çözüm bulmaya çalışırken patlayan olay, durumu içinden çıkılmaz bir hale getirecektir.

Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun paylaştığı Çöp Adam’da; Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Ugan ve Sinan Albayrak gibi başarılı oyuncular orada olacak.

Çöp Adam her Çarşamba Star’da!

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir