Spiker Buket Aydın Sosyal Medyanın Diline Düştü! Şarkı Söylemeye Kalktı Sesi Beğenilmedi!

0

Açıklamaları ve paylaşımlarının yanı sıra Emir Sarıgül’e olan sevgisiyle de dikkat çeken Buket Aydın, yılbaşı programında şarkı söyleyince sosyal medyanın dili oldu. “O şimdi bir şarkıcı mı?” Yorumların yapıldığı Aydın’ın sesi de beğenilmedi.

Spikerlikten emekli olduktan sonra kendisini sık sık magazin gündeminde bulan Buket Aydın’ın son hali sık sık gündemde. Sosyal medya paylaşımlarıyla olay yaratan Buket Aydın, verdiği kilolar ve estetik değişimiyle dikkatleri üzerine çekti. Son zamanlarda sunuculuk yapan Aydın şarkıcılık yapmaya başlamıştır.

Bir dönem Emir Sarıgül’ün aşk ve aldatmacasıyla gündeme gelen Aydın, Sezen Aksu’nun yeni yıl için gülümsettiği şarkısını söyledi.

Geçenlerde yine sunuculuk yapan Aydın, şimdilerde şarkıcı oldu. Bir ara Emir Sarıgül’ün aşk ve aldatmacasıyla gündeme gelen Aydın, konuk olduğu yılbaşı programında Sezen Aksu’nun “Gülümseme” şarkısını seslendirdi.

Söylentilere göre Aydın da şarkı söylemeyi tercih ediyor ama sesi sosyal medyada pek beğenilmiyor. Buket Aydın’ın yorumunu duyanlar, “Sesi de başarısız”, “Herkes üzerine düşeni yapsın”, “Hiç olmadı” gibi yorumlar yaptı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir