Yalı Çapkını İzleyicileri Resmen Ters Köşe Oldu Kaldı!

0

Star TV dizisi Yalı Çapkını’nda yaşanan olaylar ve çok daha fazlası hakkında bilgi sahibi olundu. Diziye dair merak edilenler ve çok daha fazlası tek tek ortaya çıkacak. Öyle ki güncel detaylar dahilinde Seyran ve Ferit aşkının başladığı bildiriliyor. Yeni bölüm fragmanını izleyenler gözlerine inanamayacak.

Yalı Çapkını’nda Neler Oluyor?

Dizinin yeni bölümlerinde Ferit’in Seyran’a olan aşkı daha da gözler önüne serilecek. Üstelik yalnızca Seyran ile görüşeceği tahmin ediliyor. Bu da ikiliyi bir anda yakınlaştıracak. Dolayısıyla dizide artık izleyicilerin uzun zamandır beklediği sahneler gelebilir.

Yalı Çapkını Son Bölümde Neler Oldu?

“Yusuf’un Ferit’in sorusuna verdiği cevap Seyran’ı çok sinirlendirir ve gözü ne Ferit’i ne de Yusuf’u görmek ister. Abidin ile gece dışarı çıkan Ferit’i ise tatsız bir sürpriz bekler. İstemeden bir gazeteci tarafından fotoğraflanan Ferit, Halis Ağa öğrenmeden bu beladan kurtulmak için Orhan’dan yardım ister. Ferit’e bu konuda yardımcı olabilecek kişi ise Seyran’dır.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir