2500 TL'ye Varan Doğalgaz Desteği Verilecek! Bakan Yanık Doğalgaz Yardımı Ödemeleriyle İlgili Konuştu

0

Bakan Derya Yanık’tan gelen açıklamalar doğrultusunda 2500 TL’ye varan doğalgaz desteği hakkında bilgi verildi. Kimlerin bu destekten yararlanabileceği soruluyordu. Öte yandan bilinmeyenler de paylaşıldı. Güncel detaylarla birlikte, 900 – 2500 TL arasında değişen yardım almak isteyenler şimdiden başvurulara başladı.

Bakan Yanık Açıklama Yaptı

Doğalgaz desteğine ilişkin açıklama yapan ve güvence veren Bakan Yanık, “İhtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde kış dönemine ilişkin başvurular sürüyor. Önceki dönemimiz içerisinde yer almayan kiracılarımızı da destek kapsamına aldık. Bu doğrultuda başvuru şartları uygun olan ev sahibi veya kiracı olarak ikamet eden, mesken niteliğinde hanelerde yaşayan vatandaşlarımız destekten yararlanabilecek.” dedi.

Kasım Ayında Ödemeler Yapıldı

İlk ödemelerin Kasım ayından yapılmaya başlandığı biliniyor. Dolayısıyla Nisan ayına kadar sürmesi beklenen desteklerle ilgili güncel bilgiler paylaşılacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir