Yüzbinlerce İşçiye Sevindiren Haber! 2023 İkramiye Tutarı ve Tarihleri Belli Oldu! İkramiye Ödemeleri Ne Zaman Hesaplara Yatacak?

0

Kamuda çalışan yüzbinlerce işçiye sevindiren haber geldi. 2023 yılı ikramiye tutarı ve tarihleri belli oldu. İkramiye ödemeleri diğer ismiyle ilave tediye ödemeleri ne zaman hesaplara yatacak diye merak edenlere beklenen açıklama geldi.

 

Cumhurbaşkanlığı kararı ile kamuda çalışan işçilere ikramiye ödemelerine ilişkin yeni karar Resmî Gazete ’de yayımlandı. Karada, “kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere 2023 yılında, mezkür kanunun 1’inci maddesine göre yapılacak ilave tediyenin birinci yarısının 27/1/2023 diğer yarısının 17/4/2023 tarihinde ödenmesine… Söz konusu işçilerden maden işletmelerinin münhasıran yer altı işlerinde çalışanlarına 2023 yılında, aynı kanunun 2’nci maddesine göre ayrıca yapılacak ilave tediyenin tamamının 22/12/2023 tarihinde ödenmesine 6772 sayılı kanunun 4’üncü maddesi gereğince karar verilmiştir” denildi.

 

İkramiye Tarihleri ve İkramiye Tutarı

 

İkramiyeler başvuru şartı olmaksızın direkt hesaplara yatırılacak. İlk ödemeler Ocak ayı ikinci ödemeler Nisan ayında üçüncü ve dördüncü ödemeler ise Temmuz ayında yapılacak. Böylelikle yılın sonuna kadar toplanda 12 bin 401 lira ikramiye ödemesi yapılacak. Diğer yandan maden işçileri ise bu ödemeleri 22 Aralık 2023 tarihinde tek seferde alabilecek. İkramiye ödemeleri 27 Ocak 2023 tarihi ve 17 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir