Xiaomi, Mi Max 3 ve Mi 8 Lite İçin Android 10 Güncellemesi Sunuyor

Xiaomi, adım adım akıllı telefonlarını Android 10 tabanlı MIUI 11 arayüzüne yükseltmeye devam ediyor. Şirket, yeni özellikleri Android güncellemelerinden ziyade kendi geliştirdiği MIUI arayüzü ile birlikte kullanıcılarına sunuyor. Bunu adeta bir felsefe haline dönüştürmüş durumda. Yeni özellikleri arayüz bazında kullanıcılara sunsa da yeni Android sürümünden de mahrum bırakmak olmuyor, bu yüzden Android güncellemelerini de kullanıcılara seri bir şekilde sunuyor. Sonuçta kimse eski bir yazılıma sahip akıllı telefon kullanmak istemez. Şirket bugün itibariyle 2018 yılında piyasaya sürdüğü Mi Max 3 ve Mi 8 Lite modelleri için Android 10 güncellemesini yayınlıyor.

Bu güncelleme halihazırda Çin’de kullanıma sunulmuştu. Şimdi ise küresel olarak tüm Mi Max 3 ve Mi 8 Lite kullanıcılarına sunuluyor. Mi Max 3 için yayınlanan güncelleme v.11.0.1.0 QEDMIXM olarak geliyor ve kullanıcılara OTA yoluyla ulaşıyor. Tabii ki güncellemenin cihazlara ulaşması biraz zaman alabiliyor, bunu beklemek istemeyen kişiler Xiaomi’nin topluluk sayfası üzerinden 1.8 GB boyutundaki güncelleme paketini indirebilirler.

Mi 8 Lite için Android 10 güncellemesi ile birlikte MIUI 11’in v.11.0.1.QDTMIXM sürümü de gönderilmektedir. Ayrıca Şubat ayı güvenlik yaması da bu güncelleme paketine dahildir. Güncelleme kullanıcılara OTA yoluyla ulaştırılıyor ve güncelleme paketinin boyutu 2.4 GB boyutunda.

Bu güncelleme ile birlikte geliştirilmiş animasyonlar ile birlikte MIUI 11 ile sunulan tüm yeniliklere ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda sistem genelinde karanlık mod özelliği de yine bu güncelleme ile sunulan özellikler arasındadır.

Bu haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir