Xiaomi Mi 9T Modeli, Android 11 Güncellemesi Almaya Başladı

Xiaomi, son zamanlarda mevcut modelleri için Android 11 ve MIUI 12.5 güncellemelerini sunmaya devam ediyor. Bununla birlikte Çinli şirket, Xiaomi Mi 9T modeli için Android 11 güncellemesini yayınladı. Redmi K20 modelinin küresel versiyonu olan Mi 9T modeli, Android 11’in yeniliklerine bu güncelleme ile kavuşuyor.

Redmi K20 serisi, Redmi’nin ilk amiral gemisi akıllı telefon serisidir. Aynı zamanda bu seri içerisinde Redmi K20 ve K20 Pro olarak iki model yer alıyor. Bununla birlikte bu modeller, küresel pazarda ise Mi 9T ve Mi 9T Pro isimleriyle satışa sunulmaktadır. Nihayet Android’in ve MIUI’ın yeni sürümleri, bu cihazlara ulaşmaya başladı.

Redmi K20 modeli, Şubat ayında Android 11 güncellemesi aldı. Daha sonrasında ise Redmi K20 Pro’nun bu güncellemeyi alması bekleniyordu. Ancak Xiaomi, bunun yerine Redmi K20’nin küresel versiyonu olan Mi 9T modeline Android 11 güncellemesini gönderdi. Bunun yanı sıra MIUI’ın en yeni sürümü olan MIUI 12.5 güncellemesi de bu güncelleme içerisinde bulunmaktadır.

Xiaomi Mi 9T için gönderilen güncelleme, V12.1.2.0.RFJMIXM yapı numarasına sahiptir. Bununla birlikte bu güncelleme, “Kararlı Beta” olarak gönderiliyor. Yani henüz kararlı bir tam sürüm olmadığını belirtebiliriz. Bu nedenle ilerleyen süreçte herhangi bir sorun içermeyen kararlı sürüm de bu cihazlara gönderilecektir.

Eğer bir Mi 9T kullanıcısı iseniz güncellemenin gelip gelmediğini kolayca kontrol edebilirsiniz. Bunun için cihazınızın ayarlar uygulamasına girmeniz yeterlidir. Buraya girdikten telefon hakkında bölümüne girerek mevcut Android sürümüne bakabilirsiniz. Aynı zamanda yeni güncellemenin gelip gelmediğini de buradan kontrol edebilirsiniz.

“Xiaomi Mi 9T Modeli, Android 11 Güncellemesi Almaya Başladı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir