Xiaomi Mi 10S Modeli, MIUI 12.5 Güncellemesi Almaya Başladı

0

Xiaomi, son birkaç haftadır Çin’deki akıllı telefon modelleri için MIUI 12.5 kararlı güncellemesini sunmaya devam ediyor. Bununla birlikte şimdi bu güncellemeyi Xiaomi Mi 10S ve Redmi K30i 5G modeli almaktadır. İlk model Mi 10’un gelişmiş bir versiyonudur. Aynı zamanda ikinci model ise standart Redmi K30 5G’nin biraz daha uygun fiyatlı bir varyantıdır.

Xiaomi’nin Mi 10S isimli akıllı telefon modeli, Mart 2021’de piyasaya sürülen bir modeldir. Bununla birlikte söz konusu cihaz, Android 11 tabanlı MIUI 12 ile birlikte kutusundan çıkıyor. Tıpkı Mi 11 Pro ve Mi Mix Fold modelleri gibi resmi olarak sadece Çin’de satışa sunulmaktadır.

Buna ek olarak MIUI 12.5 güncellemesi, Mi 10S modelinin aldığı ilk büyük MIUI güncellemesidir. Aynı zamanda cihaza gönderilen yeni sistem güncellemesi, V12.5.1.0.RGACNXM yapı numarasıyla birlikte gelmektedir. Bu özel yazılım yapısı şu anda “Kararlı Beta” aşamasındadır. Yani hâlâ birtakım sorunlar içerebilir ancak bu sorunlar minimum düzeydedir.

Öte yandan Redmi K30i 5G modeli ise Android 10 ve MIUI 11 sürümleri ile kutusundan çıkıyordu. Daha sonrasında ise bu model, MIUI 12 ve Android 11 güncellemeleri aldı. Şimdi ise MIUI’un en yeni sürümü olan MIUI 12.5 güncellemesini almaktadır. Ayrıca gönderilen sistem güncellemesi, V12.5.2.0.RGICMXM ile bu cihaza ulaşmaktadır.

Belirttiğimiz gibi bu modeller yalnızca Çin’de satılan modellerdir. Ancak bu cihazları Çin’den satın almış ve kullanıyor olabilirsiniz. Dolayısıyla güncelleme elbette sizin cihazınıza da ulaşacaktır. Ancak güncellemenin toplu olarak yayınlandığını ve tüm cihazlara ulaşmasının biraz zaman alacağını belirtelim. Ayrıca güncellemeyi cihazınızın Ayarlar uygulamasındaki güncellemeler sekmesinden kontrol edebilirsiniz.

“Xiaomi Mi 10S Modeli, MIUI 12.5 Güncellemesi Almaya Başladı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir