Xiaomi Mi 10 İle İlgili Tanıtım Görseli Ortaya Çıktı

Xiaomi, ürün yelpazesini sene boyunca birçok modelle genişleten bir markadır. Bu kadar çok model çıkarmasının sebebi ise diğer rakipleri ile yarışabilmektir. Xiaomi, Xiaomi Mi 10 modeli ile önümüzdeki süreçte tanıtılacak olan Huawei P40 Pro ve Galaxy S20’ye rakip olmak istiyor.

Xiaomi Mi 10’u kullanıcılar heyecanlı bir şekilde bekliyorlar. Bugün, bu modele ait hem tanıtım tarihini hem de arka görünümünü içeren bir tanıtım görseli ortaya çıktı. Çinli teknoloji devinin yeni modeli adım adım yaklaşıyor. Daha önce çeşitli donanımsal ve tasarımsal bilgiler sızdırılmıştı. Ancak aynı anda iki bilgi içeren yani hem tanıtım tarihi hem de tasarım detayı içeren bir görsel bu cihaz için hiç sızdırılmamıştı.

Mi 10 modeli Şubat’ın ilk haftalarında karşımıza çıkacak. Cihazın tasarımı aynı zamanda Mi Mix Alpha modelini andırıyor.

Xiaomi, Mi MIX Alpha’yı birkaç hafta önce bugünün en yenilikçi akıllı telefonlarından biri olarak tanıttı. Ancak, ergonomik olarak pek de kullanışlı değil, ancak markanın gelecekteki katlanabilir cep telefonlarına ilham kaynağı olabilecek bir model. Şimdi, her şey bu harika cihazın birkaç saat önce sızan Xiaomi Mi 10 ile birçok benzerliği olduğunu gösteriyor.

Weibo’da Xiaomi Mi 10’un tasarımını görebileceğiniz bir poster görüntüsü sızdırıldı. Resimde görebildiğimiz gibi, Xiaomi’nin yeni amiral gemisi, Mi MIX Alpha ile ilk kez kullanılan tipik bir şeride sahip olacak. Bu şeridin içinde toplam dört kamera mevcut. Görüntüye yakından bakarsak, bu kamera diziliminin 108 megapiksel sensöre sahip olacağını belirleyebiliriz. Klasik güç ve ses düğmeleri ile kenarlardaki kıvrımların da Mi 10’a dahil edildiğini söyleyebiliriz.

Xiaomi, bu bilgileri reddetmedi veya doğrulamadı. Görseldeki bilgiler eğer doğruysa Şubat’ın 11’inde Xiaomi Mi 10 ile buluşuyor olacağız.

Kaynak: 
gizchina.com/2020/01/18/xiaomi-mi-10-a-new-poster-reveals-its-design-and-release-date/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir