Xiaomi Black Shark 3 Modelinin Arka Kamera Düzeni Ortaya Çıktı

Xiaomi yeni oyun telefonu Black Shark 3 modelini 3 Mart’ta tanıtacak. Akıllı telefonun tanıtım tarihi oldukça yakın olduğu için yapılan sızıntılar da bir o kadar fazlalaşıyor. Şirketin yeni üst düzey cihazı gücünü Snapdragon 865 yonga setinden alacak. Mekanik düğmeler ve 120Hz tazeleme hızına sahip olan bir ekran ile gelecek.

Bunun yanında 16GB RAM gibi yüksek bir bellek ile kullanıcılara sunulmasını bekliyoruz. Elbette farklı RAM ve depolama kombinasyonları da olabilir. Yakında tanıtılacak modelle ilgili yeni bir taslak görseli ortaya çıktı ve görselde cihazın arka tasarımına dair bazı detaylar net bir şekilde gözüküyor.

Daha önceden sızdırılan tasarımlarla Black Shark 3’ün üçlü kamera dizilimi ile geleceğini zaten biliyorduk. Ancak bu yeni ortaya çıkan taslak ile bu konudan artık eminiz. Eşsiz üçlü kamera diziliminin yanı sıra, cihazda manyetik şarj bağlantı çözümü de yer alıyor. Ayrıca LED aydınlatma detayları da telefona hoş bir detay katmış oluyor. Bu tür detayların oyun odaklı bir cihazda olması zaten pek de sürpriz bir olay değil. Kamera konusunda muhtemelen Xiaomi’nin favori seçeneği olan 64MP sensör kullanılacaktır.

Bazı söylentilere göre Xiaomi Black Shark 3 modelinin baz ve Pro olmak üzere iki farklı versiyonu olacağını belirtmekte fayda var. Bu iki versiyonun farklılıkları kamera ve pil kapasitesi konusunda öne çıkabilir. Şirket tarafından doğrulanmış olan bir başka şey, 65W hızlı şarj çözümüdür. Xiaomi’nin yeni oyun odaklı cihazı hakkında tüm detaylara çok kısa bir süre sonra sahip olacağız ve sizlere için bu bilgileri haber olarak derleyeceğiz.

Bu haber hakkındaki düşüncelerinizi aşağıda bulunan haber bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir