Xiaomi Black Shark 3 16GB RAM ve 5G İle Gelecek

Yakında piyasaya sürülecek olan Xiaomi Black Shark 3 modeli en yüksek RAM’e sahip akıllı telefon olabilir. Oyun telefonunun ayrıca 5G’yi desteklemesi de bekleniyor.

Geçmişte bazı Android akıllı telefonlar yüksek RAM seçenekleriyle beraber sunulmuştu. Ancak Black Shark’ın yeni üyesi 16GB ram ile diğer tüm telefonları sollayıp geçebilir. Çünkü raporlara ve diğer telefonların özelliklerine baktığımız zaman, bu cihaz piyasadaki en yüksek RAM’e sahip telefon olacaktır.

Çin’de bir sertifikasyon sitesinde SHARK KLE-AO model numarasıyla bir cihaz olduğu görülüyor. Listedeki cihazın kodu dolayısıyla bu telefonun Xiaomi Black Shark 3 olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Elimizde çok fazla bir bilgi olmasa da telefonun 5G desteklediğini ve 16GB’a kadar RAM ile geleceğini biliyoruz. Sızdırılan bilgiler cihazın fiyatı hakkında da bazı bilgileri ortaya koyuyor. Xiaomi’nin yeni oyun telefonu, 5G destekleyeceğinden dolayı çok uygun bir fiyatla gelmeyeceği düşünülüyor. Ayrıca cihazın 5G desteklemeyen bir sürümünün de piyasaya sürülebileceği söylenen bilgiler arasında.

Şu anda cihaza dair çok az bilgi var. Selefi Black Shark 2, 6.39 inç FHD bir ekranla piyasaya sürüldü. Black Shark 3’ün de en az bu ekran boyutunda gelmesini ve daha yüksek çözünürlüklü bir ekranla karşımıza çıkmasını bekleyebiliriz.

Telefonun günümüzün en güçlü Snapdragon işlemcisi ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca pil konusunda geçen yıla benzer bir şekilde 4000mAh kapasite civarında olması bekleniyor.

Kaynak: 
https://www.indiatoday.in/technology/news/story/xiaomi-black-shark-3-specs-leaked-16gb-of-ram-1636010-2020-01-11

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir