Web Sitesi Planlamanızı Doğru Yapın

0

Planlama, bir web sitesinde en önemli maddeler arasındadır.  Web tasarım ajansı kapsamında yapılan planlama, sitede üye girişi, kaydolma, banner ve logo ile kategori seçeneklerinin nerede duracağını içermektedir. Bu konu web sitesi tasarlanmasında en temel konular arasındadır. Zira planlama doğru yapılmazsa ve ziyaretçiler sitenin kullanımını zor bulursa, bir daha siteyi ziyaret etmemektedir. Bu sebeple bazı internet sitelerinde görülen rastgele tasarım ve planlamalardan uzak durulmalıdır.

Her web sitesi, farklı içeriğe, temaya ve düşünceye sahiptir. Bu sebeple her web sitesi için takip edilebilecek varsayılan kurumsal web tasarım bulunmamaktadır. Yapılması gereken, müşterileri dikkatli bir şekilde dinleyerek ihtiyaçlarının ve asıl gereksinimlerinin ne olduğunu tespit etmek ve bunlar üzerine modern bir web sitesi inşa etmektir. Bu esnada planlama da düzgün bir şekilde yapılmalı ve neyin, nerede olmasının daha uygun ve cezbedici olduğu da hesaplanmalıdır.

Antalya web tasarım olarak şirketimiz, bireysel ve kurumsal web sitesi tasarımlarınızda yaratıcı bir şekilde, özgün ve verimli planlamalar yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir