UMIDIGI A7 Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

UMIDIGI, Mayıs ayında piyasaya sürdüğü A7 Pro modelinin ardından şimdi de standart A7 modelini tanıttı. Giriş seviyesi özelliklere sahip olan model, gücünü MediaTek’in Helio P20 yonga setinden alıyor. Bununla birlikte dörtlü arka kamera kurulumuna ve tek şarjla 2 gün kullanım ömrü sunan bir bataryaya sahip.

UMIDIGI A7 Teknik Özellikleri

Tüm teknik özellikleri ile karşımıza çıkan UMIDIGI A7 modelini bu yazımızda farklı başlıklar altında detaylıca inceleyeceğiz.

Tasarım Özellikleri

Akıllı telefon ön tarafta su damlası çentikli bir ekran ile bizleri karşılıyor. İnce üst ve yan çerçevelere sahip olan bu ekranın alt çerçevesi ise bir hayli kalın. Arka bölüme baktığımızda ise sol üst köşeye konumlandırılmış dörtlü arka kamera modülü dikkatimizi çekiyor.

Cihazın yine arka bölümünde bir adet fiziksel parmak izi okuyucu bulunuyor. UMIDIGI bu modelinde bağlantı noktası olarak USB Type-C girişi sunuyor. Aynı zamanda kablolu kulaklık kullanıcıları için önemli bir port olan 3,5mm kulaklık girişi de cihazda yer alıyor. Şirket yeni modelini yeşil ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile satışa sunuyor.

Ekran Özellikleri

Akıllı telefon 6,49 inç boyutunda ve 720 x 1560 piksel çözünürlüğünde bir LTPS ekran ile geliyor. Bu ekranın en/boy oranı 19,5:9 olarak belirtiliyor. Su damlası çentiğine de ev sahipliği yapan bu ekran ideal bir görüntü sunabiliyor.

Kamera Özellikleri

Akıllı telefonun ön tarafındaki çentikte tek bir kamera yer alıyor. Şirket bu noktada 16MP f/2.0 değerinde bir özçekim kamerası sunuyor. Bu ön kamera ile birlikte 720p ve 1080p çözünürlükte, 30FPS’de video kaydı gerçekleştirebiliyorsunuz.

Cihazın arka bölümünde ise dikdörtgen bir modül içerisinde dört adet kamera sensörü ve çift LED flaş bulunuyor. Bu dörtlü kamera kurulumu 16MP geniş açılı ana kamera, 8MP ultra geniş açılı kamera, 5MP derinlik algılayıcı sensör ve 5MP makro kamera olarak sunuluyor. Ön kamerada olduğu gibi arka kameralar ile de 720p ve 1080p çözünürlükte 30FPS’de videolar kaydedebiliyorsunuz.

Batarya Özellikleri

Akıllı telefon 4.150mAh kapasiteli büyük bir batarya ile geliyor. Bu batarya ile birlikte 10W hızlı şarj desteği sunuyor. Şirketin belirttiğine göre cihaz tek şarj ile 2 gün boyunca kullanım ömrü sunabiliyor.

Donanım Özellikleri

UMDIGI’nin yeni akıllı telefon modeli gücünü MediaTek Helio P20 yonga setinden alıyor. Bu yonga setine 4GB RAM eşlik ediyor. Depolama konusunda ise 64GB dahili depolama ile birlikte microSD kart desteği sunuluyor. Çift SIM kart desteğine sahip olan bu model kutusundan saf Android 10 işletim sistemi ile ön yüklü olarak çıkıyor.

İşte UMIDIGI A7 Özellikleri:

  • Ekran: 6,49 inç, 720 x 1560p LTPS
  • İşlemci: MediaTek Helio P20
  • RAM: 4GB
  • Depolama: 64GB
  • Ön Kamera: 16MP
  • Arka Kamera: 16MP ana kamera, 8MP ultra geniş açılı kamera, 5MP makro kamera, 5MP derinlik algılayıcı sensör
  • Batarya: 4.150mAh, 10W hızlı şarj
  • Boyutlar: 163.7 x 77.6 x 8.7 mm
  • Ağırlık: 228 g
  • İşletim Sistemi: Android 10
  • Renkler: Yeşil ve Siyah

İşte UMIDIGI A7 Fiyatı:

  • 4GB RAM + 64GB dahili depolama: $144,98

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir