Üç Kız Kardeş'te Ayrılık İddiaları Boş Çıktı! İclal Aydın Diziye Damgasını Vuruyor!

0

Üç Kız Kardeş dizisinden ayrılması beklenen karakterler düşünülüyor. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği diziden ayrılması beklenen oyuncular kimlerdi? Öyle ki Kanal D ekranlarında büyük yıkıma yol açabilecek bu durum bir şekilde engellendi. Çünkü dizinin yeni bölümünde bambaşka bir hikayeye tanık oldu. Detaylarıyla birlikte sizlere anlatımda bulunacağız.

İclal Aydın Ayrılmayacak!

Sezon başında ayrılması beklenen İclal Aydın’ın bir süre daha ekranlarda olması bekleniyor. Dolayısıyla güncel gelişmeler ışığında neler yaşanacak gözler önüne serilecek. Son zamanlara damgasını vuran ünlü isim, canlandırdığı Nesrin karakteri ile farkını ortaya koyuyor.

Somer’e Büyük Şok!

Öte yandan Nesrin’in Somer’in karşısına çıkarak tüm gerçekleri açıklaması herkesi şaşırttı. Dizinin dönüm noktalarından biri mi gerçekleşiyor? Tüm bu gelişmeler ışığında bizleri nelerin beklediği de yanıt bulacak. Başrolde  Murat Parasayar, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Veda Yurtseven, Almila Ada’nın oynadığı diziye ilişkin bilinmeyenleri sizlere anlatmaya devam edeceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir