Tolga Sarıtaş Diziden Ayrılır Ayrılmaz Oyunculuğu Bırakacak mı? Kahreden Açıklama Geldi!

0

Show TV dizisi Baba için alınan karar dikkat çekti. Pek çok kişinin severek takip ettiği dizide final kararı verilmişti. Dizinin finalinden sonra öyle bir gelişme yaşanacak ki çok şaşıracaksınız. Sevilen yapımın ekranlara vedasıyla birlikte bir oyuncudan üzücü haber geldi.

Tolga Sarıtaş Oyunculuğu Bırakıyor mu?

Tolga Sarıtaş’ın oyunculuğu bırakacağı iddia edildi. Bu gelişme neticesinde herkes şok oldu. Çünkü başarılı ismin neden bırakacağı merak ediliyor. Ancak olayın aslı öyle değil. Kendisinden gelen ifadeler ise her şeyi belli etti.

Bir Süre Oynamayacak

Baba dizisindeki karakterinin zor olduğunu belirten Sarıtaş, set ortamını sevse de diziden sonra oyunculuğa biraz ara vermesi gerektiğini savunuyor. Dolayısıyla kendisini bir süreliğine ekranlarda göremeyeceğiz. Bu gelişmenin hemen ardından bizleri başka nelerin beklediği de yanıt bulacak. Tolga Sarıtaş ile ilgili merak edilenler tek tek yanıt bulacağa benziyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir