Renault Duster Türkiye'ye Giriyor! SUV Modellerini Alt Üst Etti!

0

Renault’un “Uluslararası Oyun Planı 2027” kapsamında OYAK ile birlikte gerçekleştireceği 400 milyon avroluk yatırımın bir parçası olarak, Oyak Renault Fabrikaları’nda Duster’ın üretimine ek olarak üç yeni Renault SUV modeli de 2027 yılına kadar hayata geçirilecek. Bu hamleyle fabrika, küresel bir ihracat üssü haline dönüşecek.

Güçlü Uluslararası İtibar: Renault Duster

2010 yılından beri Avrupa dışındaki 50’ye yakın pazarda satılan 1,7 milyonun üzerinde Renault Duster, uluslararası alanda güçlü bir itibara sahip.

Çevre Dostu ve Güçlü Performans: Renault E-Tech Full Hybrid Teknolojisi

Renault Duster, farklı motor ve şanzıman kombinasyonları arasından seçim yapma imkanı sunarken, 140 hp güç üreten ultra verimli Renault E-Tech full hybrid teknolojisini de içeriyor. Bu özellikler, aracın çevre dostu ve yüksek performanslı bir seçenek olmasını sağlıyor.

Dayanıklı Tasarım ve Geniş İç Mekân

Duster, kalitesi ve yüksek işçilik seviyesiyle dikkat çekiyor. Kendinden renkli plastik ve çizilmeye dayanıklı malzemelerden üretilen dış gövde koruma özellikleri, aracı dayanıklı hale getirirken, iç tasarımdaki yüksek orta konsol, modern ve güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor.

Güçlü ve Estetik: Yeni Renault Duster

Yeni Renault Duster, sert ve güçlü görünümüyle dikkat çekiyor. Özellikleriyle bir SUV aracından beklenen tüm özelliklere sahip olan Duster, rakiplerinden farklılaşan özgün bir tasarıma sahip.

İleri Sürüş Teknolojileri ve Performans

Yeni Renault Duster, yerden yüksek yapısı ve yeni beş özel arazi sürüş moduyla farklı sürüş koşullarında en iyi performansı ve güvenliği sağlıyor. Bu özellikler sayesinde her türlü arazide rahatlıkla kullanılabilir bir araç haline geliyor.

Türkiye’nin Yeni Gözdesi: Yerel Üretim Renault Duster

Renault’un Türkiye’de üretilecek olan yeni modeli, Türkiye pazarının ihtiyaçlarına cevap verecek güçlü özelliklere sahip. MAİS AŞ Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş’a göre, bu yerel üretim model, Türkiye pazarında büyük bir ilgiyle karşılanacak ve markanın başarısına ivme katacak.

Stratejik Ortaklık ve Küresel Hedefler

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi Jan Ptacek’e göre, Renault’un Türkiye’deki güçlü ortağı OYAK ile birlikte gerçekleştirdiği stratejik ortaklık, Türkiye otomotiv sektörünün gelişimine büyük katkıda bulunacak. Bu ortaklık sayesinde Türkiye, sadece Avrupa değil, tüm dünyanın ihracat merkezi haline gelecek.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir