Realme X50t 5G Modelinin Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Realme, X50 5G isimli akıllı telefon modelini piyasaya sürdükten birkaç ay sonra, daha küçük bir kamera kurulumuna sahip ve biraz daha farklı olan Realme X50m 5G modelini tanıtmıştı. Şimdi ise Realme X50t 5G isimli bir akıllı telefon modelinin yolda olduğu belirtiliyor.

Akıllı telefonlar konusunda yaptığı paylaşımlar ve sızıntılar ile popüler olan Digital Chat Station, yine önemli bir paylaşım yaptı. Bu paylaşıma göre Realme’nin X50m 5G modeline benzer bir akıllı telefon piyasaya süreceği ve bu modelin isminin ise Realme X50t olduğu söyleniyor.

Digital Chat Station’ın paylaşımına göre şirket bu akıllı telefon modelini oldukça yakın bir zamanda kullanıcıların beğenisine sunacak. Realme X50t, X50m modeline kıyasla biraz daha farklı özelliklere sahip olacak.

Yeni modelin biraz da ağır olması ve biraz daha kalın olması beklenmektedir. Bunların sebebinin ise daha büyük bir pil kapasitesi ile gelecek olması olarak belirtildiğini söyleyelim. Ancak bu bilgiler doğrulanmış değildir.

Yeni model ile birlikte X50m’ye kıyasla desteklenen 5G bantlarında da değişiklikler olacaktır. X50M modelindeki 7 frekans bandı yerine, X50t’de n41, n78 ve n79 olmak üzere üç adet frekans bulunacaktır. Ancak cihazın henüz Çin’de kullanılabilirlik açısından onaylanmadığını belirtelim.

Digital Chat Station, yaptığı paylaşım ile cihazın teknik özelliklerine de değindi. Akıllı telefon modelinin Snapdragon 765G yonga seti, 120Hz yenileme hızına sahip LCD ekran, 48MP ana kamera ve 30W hızlı şarj gibi özelliklere sahip olacağını iddia etti.

“Realme X50t 5G Modelinin Teknik Özellikleri Sızdırıldı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir