Oyuncu Billur Kalkavan'dan Acı Haber Geldi! Tuba Büyüküstün Çok Üzüldü!

0

Oyuncu Billur Kalkavan’dan gelen haber ile birlikte çeşitli detaylar gözler önüne serildi. Oyuncunun geçtiğimiz Mayıs ayınca akciğer kanserine yakalandığı biliniyor. Bu gelişme sonrasında çeşitli detaylar gözler önüne serildi. Öyle ki Tuba Büyüküstün’den gelen haber herkesi şaşırttı. Ünlü isim öyle bir açıklamada bulundu ki sanat camiası gözyaşlarına boğuldu.

Billur Kalkavan Hayatını Kaybetti

Akciğer kanserine yenik düşen Billur Kalkavan hayatını kaybetti. Bu gelişme sonrasında ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’den duygusal bir paylaşım geldi. Herkes şok üstüne şok  yaşadı. Güzel oyuncu, daha önce birlikte oynadığı Billur Kalkavan için :

“Eğer Billur Kalkavan’ı hiç tanımadıysanız, sadece yanında olmak bile eğitirdi insanı. Mesela ne görürdünüz onda biliyor musunuz? Elinde olmayanlar için şikayet etmek yerine olanlar için şükretmeyi… Kimsenin arkasından konuşmamayı, saygısızlık yapmadan açık sözlü dürüst olmayı… Sevdiklerinle olduğun anı yaşamayı, olduğun halinde saklanmadan gerçek olabilmeyi… Meraklı olmayı, hayatın bilgilerine aç olmayı ve o bilgileri başkaları paylaşabilmeyi… Hata yaptığını kabul etmenin büyük bir özgürlük olduğunu… Zenginliğin parayla alakası olmadığını… Hayvanlarla saatlerce sohbet edilip hatır sorabileceğini… Sevgi ve muhabbetin bu hayatın çarkı olduğunu… Aklıma gelmeyen bir sürü daha…” açıklamasında bulundu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir