Nokia C3 Modeli Bazı Özellikleriyle Geekbench’te Ortaya Çıktı

0

Sadece birkaç gün önce Geekbench üzerinde gizemli bir Nokia modeli ortaya çıktı. Şimdi ise Geekbench’te ortaya çıkan bu cihazın Nokia C3 Modeli olduğu doğrulanmış oldu. Kıyaslama sitesinin veritabanında ortaya çıkan yeni bir liste bu cihazın Nokia C3 olduğunu onayladı.

Geekbench listesi aynı zamanda Nokia C3 modelinin bazı teknik özelliklerini de içermektedir. Kutusundan Android 10 işletim sistemi ile çıkacak olan model, sekiz çekirdekli bir yonga seti ile gelecek. 3GB RAM’e sahip olacak olan modelin aynı zamanda 2GB RAM’e sahip bir varyantı da mevcut olacak.

Nokia C3 hakkında henüz resmi bir bilgilendirme yok. Ancak TA-1258 model numarasına sahip olan ve Nokia C3 olduğu düşünülen bir cihaz TENAA tarafından onaylandı. Bu onay süreciyle birlikte birkaç özellik de ortaya çıktı. Bu doğrultuda cihazın 5,99 inç HD+ ekran, 32GB depolama ve 3.000mAh kapasiteli bataryaya sahip olacağını öğrendik.

Akıllı telefonun kamera konusunda sahip olacağı bazı özellikler hakkında da çeşitli söylentiler ve bilgiler ortaya çıkmış durumda. Buna göre akıllı telefonun ön tarafında 5MP özçekim kamerası yer alacak. Arka bölümde 8MP ana kamera olacak ve bir adet fiziksel parmak izi okuyucu bulunacak.

Nokia, 4 Ağustos tarihinde bir tanıtım etkinliği planladı. Bu etkinlikte Nokia C3 modelinin tanıtılması beklenmektedir. Eğer bu etkinlikte yeni model tanıtılmaz ise muhtemelen Nokia’nın yeni ürününü IFA 2020 etkinliğinde göreceğiz.

“Nokia C3 Modeli Bazı Özellikleriyle Geekbench’te Ortaya Çıktı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir