Nissan Qashqai Midnight Edition Türkiye’de Satışa Çıktı: İşte Fiyatı!

0

Yeni üstün tasarımı ve özellikleri ile dikkatleri kolay bir şekilde üstüne çekmeyi başaran Nissan Qashqai Midnight Edition modeli tanıtıldı. Qashqai SUV sınıfının ilk temsilcilerinden olmasının yanında hem bireysel hem de aile kullanımına olan uyguluğu ile oldukça çok beğeniyi toplayan bir model.

Yeni araç hakkında bilgilendirme yapan Nissan Türkiye,  Kuzey Afrika ve BDT Genel Müdürü Emre Doğueri;  “Nissan Qashqai her zaman en beğenilen modellerimizden biri oldu, şimdi de siyah detaylarla zenginleştirdiğimiz Midnight Edition versiyonumuzu sunmaktan mutluluk duyuyoruz.”

“Qashqai Midnight Edition, Skypack versiyonu üzerinde genel olarak tasarım değişiklikleri ve ek donanımlar ile oluşturulmuş bir versiyon. Tasarımda, siyah V-Motion ızgara, karartılmış ön farlar, 19 inç çaplı siyah alaşımlı jantlar, siyah tavan rayları, Alcantara koltuklar, siyah ayna kapakları öne çıkan değişiklikler arasında yer alıyor. Bu değişikliklerin yanı sıra karartılmış stoplar, ön ve arka siyah ekler, siyah hava kanalı çerçeveleri, siyah tavan ve A sütunu döşemesi, Midnight Edition kapı basamakları da bu versiyonla sunulacak özellikler arasında bulunuyor.” diye konuştu.

Yeni model, akıllı çarpışma önleme sistemi, akıllı anahtar, akıllı çarpışma önleme sistemi gibi daha birçok Nissan Intelligent Mobility özelliği ile birlikte kendinizi güvende e konforlu hissedeceğiniz bir sürüş deneyimini siler sunmaya devam ediyor.

Araç 1.33 litre hacimli benzinli ve 1.5 litre hacimli dizel motor seçenekleri ile sunulacak. Araçlarda 7 ileri vitesli, çift kavramalı yarı otomatik bir şanzıman görev almakta. İki aracın da fiyatlarına baktığımız zaman ise benzinli araçta fiyat 364.900 TL, dize araçta ise 384.400 TL olarak değerlendirilmiş.

“Nissan Qashqai Midnight Edition Türkiye’de Satışa Çıktı: İşte Fiyatı!” bu haber hakkındaki düşünceleriniz alt tarafta yer alan yorumlar kısmından bizim ile paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir