Migros Yıld Sonu İndirimi Yaptı! İşte Migros iNDİRİMLİ Ürünler Listesi

0

Migros, yılbaşı indirimleriyle dikkatleri üzerine çekti. 31 Aralık 2022 tarihli yılbaşı indiriminde bizleri neler bekliyor? Pek çok çerezin uygun fiyatlara satıldığı belirtildi. Kiloluk ürünleri satın almak isterseniz de bu fırsatı kaçırmayın.

Yılbaşını Evde Kutlayacaklar Dikkat!

Yılbaşını dışarı yerine ailesiyle evde kutlayacaklara özel fırsatlar dikkat çekiyor. Bu doğrultuda kabuklu fıstık 49,90 TL’ye satılacak. Siyah çekirdek ise kilosu 59,90 TL ile dikkat çekiyor. Uzman Kasap Izgara / Tekirdağ Köfte ise 320 gramı 38,95 TL’ye satılacak.

Migros’tan Yılbaşı İndirimi

Migros, internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruda önemli ifadelere yer verdi:

“Internet’ten market alışverişini cazip hale getirerek, alışkanlıkları değiştirmek, müşterilerin rutin market alışverişine ihtiyaç duyduğu noktada bir seçenek olarak akıllarına gelmek, Migros Sanal Market’ten alışveriş yapmanın ayrıcalık olduğunu ve sağlayacağı kolaylık ve zaman kazandırması ile müşterilerinin yaşam kalitelerini arttıracağını anlatmak amaçları arasındadır.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir