LG, Android 12 Güncellemesini Alacak Modellerin Listesini Paylaştı

0

Güney Koreli teknoloji devi LG, ne yazık ki akıllı telefon sektöründen çekiliyor. Ancak şirket buna rağmen mevcut akıllı telefon modelleri için yazılım güncellemesi sunmaya devam edecek. Bununla birlikte şirketin resmi internet sitesi üzerinden Android 12 ve Android 13 güncellemesi için uygun olan LG akıllı telefonlarının listesi paylaşıldı. Biz de bu yazımızda Android 12 ve aynı zamanda Android 13 güncellemesini alacak LG modellerini sizlere aktarıyor olacağız.

LG, üst sınıf modellere ek olarak orta seviye modellere de sahiptir. Bununla birlikte Güney Koreli şirket, henüz geliştirilmesine bile başlanmamış olan Android 13 güncellemesi için de mevcut modellerine destek sunacak. Bu güncelleme desteğinin tüm ülkeler için geçerli olup olmayacağı konusunda emin değiliz. Ancak şirketin genel olarak çoğu ülkede bu güncellemeleri yayınlamasını bekliyoruz.

Buna ek olarak yeni Android güncellemeleri ile birlikte cihazlar çok daha işlevsel hale gelmektedir. Aynı zamanda mevcut arayüzlerinde olmayan yeni özelliklere kavuşmaktadır. Bu sayede kullanıcılar için daha kullanışlı bir cihaz olmaktadır. Bununla birlikte Android 12 ve 13 güncellemeleri için uygun olan modellerin listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Android 12 ve Android 13 Güncellemesi Alacak LG Akıllı Telefon Modelleri:

Akıllı Telefon Modeli Android 12 Güncellemesi Android 13 Güncellemesi
LG Wing Uygun Uygun
LG Velvet (5G) Uygun Uygun
LG Velvet (LTE) Uygun Uygun
LG V50S Uygun Uygun Değil
LG V50 Uygun Uygun Değil
LG G8 Uygun Uygun Değil
LG Q31 Uygun Uygun Değil
LG Q52 Uygun Uygun Değil
LG Q92 5G Uygun Uygun Değil

Önümüzdeki iki büyük Android güncellemesini alacak LG telefon modelleri bu şekildeydi. Bununla birlikte Güney Koreli şirket, mevcut modelleri için hâlâ Android 11 güncellemesi sunmaya devam ediyor. Aynı zamanda bu cihazlar için de bir süre daha destek sunmaya devam edecektir. Buna ek olarak LG ve şirketin mevcut güncelleme programı hakkında yeni detaylar geldikçe sizleri bilgilendireceğimi belirtelim. Bunlardan haberdar olmak için internet sitemizi ve aynı zamanda sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayınız.

“LG, Android 12 Güncellemesini Alacak Modellerin Listesini Paylaştı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir