Lenovo Legion Oyun Telefonu, 45W Hızlı Şarj Cihazı İle Birlikte Gelecek

Birkaç aydır Lenovo Legion oyun telefonu hakkında bazı bilgiler ortaya çıkıyor. Yakın zamanda paylaşılan raporlar cihazın bu yılın üçüncü çeyreğinde tanıtılacağını iddia ediyor. Akıllı telefon ile ilgili bu sefer de Çin’deki 3C otoritesinden alınan onay ortaya çıktı.

Bu onayı alan bir cihazın yakın zamanda tanıtılacağını söyleyebiliyoruz. Geçmiş raporlar Lenovo Legion’un L79031 model numarasına sahip olduğunu belirtmişti. 3C listesi ise bu model numarasına sahip olan cihazın 5G destekli olduğunu ortaya koyuyor.

Yine bu 3C listesine göre oyun telefonu 45W hızlı şarj adaptörü ile birlikte kutudan çıkacak. Daha önceden Lenovo Legion’un 90W hızlı şarj desteği ile geleceğine dair bir poster sızdırılmıştı. Daha sonra bu bilgi doğrulandı. Cihaz 90W hızlı şarj desteğine sahip olacak ancak kutudan 45W adaptör çıkacak. Daha hızlı şarj için 90W’lık adaptör almanız gerekecek.

Lenovo Legion Oyun Telefonu Özellikleri

Akıllı telefon gücünü Qualcomm’un Snapdragon 865 yonga setinden alacak. Cihazın Legion OS isimli oyun için özelleştirilmiş arayüz ile gelmesi bekleniyor. Çentiksiz bir ekran tasarımına sahip olan cihazda ilginç bir şekilde iki adet USB Type-C bağlantı noktası yer alıyor.

Cihazın ne kadar büyük bir bataryaya sahip olacağı ise henüz belli değil. Ancak bir tanıtım videosu akıllı telefonun 30 dakika içerisinde %100 şarj olduğunu ortaya koymuştu. Nisan ayında paylaşılan bir sızıntıda ise 4.000mAh kapasiteli bataryaya sahip olabileceği belirtilmişti. Akıllı telefonda 3.5mm kulaklık girişinin olup olmayacağı ise belirsiz.

Gelişmiş oyun deneyimi için uEngine çift X ekseni doğrusal titreşim motoru ile gelmesi beklenen telefonun aynı zamanda sıvı soğutma sistemine sahip olacağı belirtiliyor. Bunun dışında cihazda 65mm çift hoparlör sistemi ile birlikte mükemmel bir ses deneyimi sunulması bekleniyor.

FullHD+ çözünürlüğe sahip bir ekrana sahip olması beklenen cihazda UFS 3.0 depolama, LPDDR5 RAM ve 144Hz ekran tazeleme oranı olması muhtemeldir. Cihazın ekran panelinin LCD mi yoksa OLED mi olacağı ise henüz belli değil. Ön tarafta 20MP özçekim kamerası ve arka tarafta 64MP + 16MP ikili kamera yer alacak.

“Lenovo Legion Oyun Telefonu, 45W Hızlı Şarj Cihazı İle Birlikte Gelecek” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir