Kırmızı Oda'nın Binnur Kaya'sının Yeni Dizisi Belli Oldu!

0

Show TV’de başlayacak yeni dizi için pek çok kişi fragmanı bekliyordu. Öyle ki başrolde Binnur Kaya’nın oynayacak olması heyecanlandırdı. Güncel gelişmelere göre bizleri neler beklemekte? Sizlerle yeni dizi hakkında konuşacağız. Oyuncu kadrosunda önemli isimlerin olacağı diziye dair bilinmeyenlere yer verilecek.

Kırmızı Oda’dan Sonra İlk!

Kırmızı Oda’da büyük reyting patlaması yaşayan ünlü isim, dizi final yaptıktan sonra bir daha ekranda farklı bir proje ile görüntülenmedi. Dolayısıyla bu gelişme sonrasında bizleri neler bekliyor olacak yanıtlanıyor. Son zamanlarda farkını iyice ortaya koyan Kırmızı Oda’dan sonra Binnur Kaya’nın şimdi de bu dizide fark yaratacağı konuşulmakta.

Güzel Günler Oyuncu Kadrosu

Güzel Günler dizisi yakında yayın hayatına başlıyor. Show TV’de ekrana gelecek yapımda ise önemli oyuncular oynamakta. Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Yıldıray Şahinler ve Seray Gözler’in dizide yer alacağı belirtildi. Diziye ilişkin merak edilenler tek tek yanıt bulacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir