Kardeşlerim Dizisinde Ayrılık Kapıda! İki Önemli Oyuncu Diziye Veda Ediyor!

0

ATV’deki Kardeşlerim dizisinden ayrılmasını beklediğimiz oyunculara dair detaylar aktarıldı. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu diziye ilişkin neler biliyoruz? Son zamanlara damgasını vuran yapımdan iki oyuncu daha gidecek. Bu da demek oluyor ki hikaye baştan aşağı değişebilir.

Diziden Kimler Ayrılacak?

Kardeşlerim dizisinde iki oyuncunun gitmesine kesin gözle bakılmakta. Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Bilal Yiğit Koçak, Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy ve Cüneyt Mete’nin oynadığı dizide ayrılıkların sonu bir türlü gelmiyor. Gönül ve Süsen karakterlerinin gidişi izleyicileri etkileyebilir. Çünkü dizinin başından sonuna kadar bir şekilde yer alıyorlardı.

Kardeşlerim Son Bölüm Özet

“Doğumuna sayılı saatler kalan Şengül büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Annesiyle yaşanan kavga sebebiyle, Doruk ve Asiye’nin arası git gide daha fazla açılırken, Ömer ve Yasmin cephesinde de olumlu kardeşlik rüzgarları esmeye başlar. Sarp, Ömer’e karşı sinsi bir hamle yaparken, Nebahat suçsuz olduğunu Doruk’a ispatlamak ister. Tarhan, Tolgaların peşini bırakmamakta kararlıdır. Leyla ise karşısına çıkan görüntüyle büyük bir şok yaşar.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir