Infinix Hot 10 Play Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Infinix, oldukça uygun bir fiyat etiketine sahip olan yeni akıllı telefon modelini tanıttı. Infinix Hot 10 Play ismiyle piyasaya sürülen akıllı telefon, gücünü MediaTek’in Helio G25 yonga setinden alıyor. Bununla birlikte 6.000mAh kapasiteli devasa bir bataryaya sahip olan akıllı telefonda ikili arka kamera kurulumu ve parmak izi okuyucu bulunuyor. İşletim sistemi olarak ise Android 10 Go Edition ile geliyor.

Infinix Hot 10 Play Teknik Özellikleri

Tüm teknik özellikleri ile karşımıza çıkan Infinix Hot 10 Play modelini bu yazımızda farklı başlıklar altında detaylıca inceleyeceğiz.

Tasarım Özellikleri

Akıllı telefon su damlası çentiğine sahip bir ekran tasarımı ile karşımıza çıkıyor. İnce sayılabilecek üst ve yan çerçeveler ile gelen bu ekranın alt çerçevesinin diğerlerine göre daha kalın olduğunu söyleyebiliriz. Arka bölüme baktığımızda ise sol üst kısımdaki büyük kamera modülü dikkatimizi çekiyor. Bu modül içerisinde ikili kamera kurulumun yanı sıra bir de LED flaş bulunuyor.

Cihazın yine arka bölümünde fiziksel parmak izi okuyucu yer alıyor. 3,5mm kulaklık girişine sahip olan cihazda bağlantı noktası olarak USB Type-C yerine microUSB 2.0 girişi tercih edilmiş. Infinix, yeni bütçe dostu akıllı telefon modelini mavi, yeşil, siyah ve mor olmak üzere toplamda dört farklı renk seçeneği ile satışa sunmaktadır.

Ekran Özellikleri

Infinix Hot 10 Play modeli 6,82 inç boyutunda ve 720 x 1640 piksel çözünürlüğünde TFT IPS ekran ile karşımıza çıkıyor. Akıllı telefonun ekran/gövde oranı ise yüzde 80 seviyesinden fazla olarak belirtilmektedir.

Kamera Özellikleri

Akıllı telefonun ekranında su damlası çentiği bulunduğundan bahsetmiştik. Şirket bu noktada 8MP özçekim kamerası sunuyor. Ön tarafta çift LED flaş da bulunuyor. Ayrıca bu ön kamera ile birlikte 1080p 30fps videolar çekebiliyorsunuz.

Arka bölümde ise LED flaşın eşlik etmiş olduğu ikili bir kamera kurulumu yer alıyor. Bu ikili kurulum 13MP ana kamera ve yapay zeka destekli bir derinlik algılayıcı sensörde şeklinde sunuluyor. Arka bölümdeki ana kamera ile birlikte 1080p 30fps videolar kaydedebiliyorsunuz.

Batarya Özellikleri

Infinix Hot 10 Play modelinde 6.000mAh kapasiteli oldukça büyük bir batarya yer alıyor. Batarya büyük olunca hızlı şarj desteği de bekleniyor ancak firma, cihazın fiyatını da göz önünde bulundurarak bu modelde herhangi bir hızlı şarj desteği sunmayı tercih etmemiş. Cihaz, standart olarak 10W şarj desteği ile gelmektedir.

Donanım Özellikleri

Akıllı telefon gücünü oyun odaklı MediaTek Helio G25 yonga setinden alıyor. Cihazda 2GB ve 4GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği bulunuyor. Bununla birlikte depolama konusunda ise 32GB ve 64GB olmak üzere iki farklı dahili depolama alanı sunuluyor. MicroSD kart desteği sayesinde bu alanı daha da arttırabiliyorsunuz. Infinix’in yeni modeli, kutusundan Android 10 Go Edition işletim sistemi ön yüklü olarak çıkıyor.

İşte Infinix Hot 10 Play Özellikleri:

  • Ekran: 6,82 inç, 720 x 1640p, TFT
  • İşlemci: MediaTek Helio G25
  • RAM: 2GB / 4GB
  • Depolama: 32GB / 64GB
  • Ön Kamera: 8MP
  • Arka Kamera: 13MP ana kamera, AI derinlik algılayıcı sensör
  • Batarya: 6.000mAh, 10W şarj
  • Boyutlar: 171,82 x 77,96 x 8,90 mm
  • Ağırlık:
  • İşletim Sistemi: Android 10 Go Edition
  • Renkler: Mavi, Yeşil, Siyah, Mor

İşte Infinix Hot 10 Play Fiyatı:

  • 2GB RAM + 32GB dahili depolama: yaklaşık $90

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir