Huawei P50 Pro Modelinin Tasarım Detayları Ortaya Çıktı

Huawei P50 Pro’nun ön tasarımını gözler önüne seren bir render görüntüsü, geçtiğimiz Aralık ayının sonunda ortaya çıkmıştı. Şimdi ise söz konusu Huawei P50 Pro modelinin tüm tasarım detayları ortaya çıktı. Steve Hemmerstoffer (OnLeaks) tarafından paylaşılan yeni görseller ile birlikte cihazın hem arka hem de ön tarafındaki tasarım detaylarına yakından göz atmaktayız.

Bununla birlikte yaklaşan modelin arka yüzeyi cam olacak. Aynı zamanda cihaz metal çerçevelere sahip olacak. Görüntülerden de görebileceğiniz gibi akıllı telefonun üst ve alt kısmı düz kenar görünümüne sahiptir. Ayrıca yan taraflar ise daha oval bir yapıdadır. Bununla birlikte akıllı telefonun arka bölümünde oldukça büyük bir kamera modülü yer almaktadır.

Cihazın arkasındaki oval şekilli kamera modülü oldukça fazla yer kaplıyor. Bununla birlikte söz konusu modülün içerisinde bir LED flaş ile birlikte iki adet kamera yuvası bulunuyor. Kamera lensleri ise CAD renderları üzerinde ne yazık ki gösterilmiyor. Ancak bu iki kamera yuvası içerisinde toplamda dört kamera sensörünün olması muhtemeldir.

Buna ek olarak cihaz 159 x 73 x 8,6 mm ölçüleriyle karşımıza çıkıyor. Ancak kamera çıkıntısını hesaba kattığımız zaman telefonun kalınlığı 10,3 mm’ye yükselmektedir. Akıllı telefon kavisli bir ekran ile birlikte gelecek. Aynı zamanda bu ekranın 6,6 inç boyutunda olması bekleniyor. Görsellerden de görebildiğiniz gibi bu ekran oldukça ince çerçevelere sahiptir.

Huawei P50 Pro modelinde OLED ekrana gömülü olarak gelen optik parmak izi tarayıcısı göreceğiz. Bununla birlikte cihazın üst kısmında hoparlör ve kızılötesi sensör yer alacak. Alt kısımda ise bir başka hoparlör yer alabilir. Aynı zamanda Huawei’nin P50 serisindeki modelleri 17 Nisan tarihinde tanıtacağı söylenmektedir.

“Huawei P50 Pro Modelinin Tasarım Detayları Ortaya Çıktı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir