Huawei P40 Serisinin Birtakım Yeni Özellikleri Sızdırıldı

Huawei P40 serisinin 26 Mart’ta resmî olarak ortaya çıkması bekleniyor ancak son sızıntılar sayesinde telefonlar gizli kalmakta zorlanıyor. En son telefonların kamerasını, pil özelliklerini ve daha fazlasını ortaya çıkaran sızıntılar geliyor.

Huawei P40 ve P40 Pro’nun Kameraları

Yeni sızıntıya göre, Huawei P40 Pro’nun arka tarafında dört Leica Ultra Vision kamera bulunacak. 40MP ikincil kamera, üçüncü 12MP arka kamera ve 3D ToF sensörü ile birlikte ana 50MP arka sensör olacak. Bu sensörlerden biri bir telefoto kamera olacak ve makale 50x SuperSensing Zoom ve sabitlemeyi destekleyeceğini iddia ediyor. Akıllı telefonun ön tarafında 32MP ana sensör ve derinlik sensörü bulunacağı bildiriliyor. Bu kameraların tümü, görüntüleri bir şekilde geliştirmeye yardımcı olacağı bildirilen “Huawei XD Fusion Engine” tarafından desteklenecek.

Tipster, standart Huawei P40’ın 50MP ana arka kameraya, 16MP ikincil sensöre ve 8MP sensöre sahip olacağını iddia ediyor. Telefon 30x dijital zoom ve Huawei XD Fusion Engine’i destekleyecek. Ön tarafta sadece tek bir 32MP sensör olacak.

Telefonların Pilleri ve Ekran Boyutları

Makale, Huawei P40 Pro’nun içinde 4.200mAh bataryaya sahip
olacağını ve 40W kablolu hızlı şarjı destekleyeceğini iddia ediyor. 40W hızlı
kablosuz şarjın da dahil edileceği bildirildi. Ancak, bu makalenin kaynağı bu
tidbit’ten emin değildi ve telefonun sadece 27W kablosuz şarjı olabileceğini önerdi.
Standart P40 daha küçük bir 3.800mAh bataryaya sahip olacak. 40W hızlı kablolu
şarj ve 27W kablosuz şarj için destek olabilir, ancak yine de kaynak bu bitten
emin değildi.

Son olarak, Huawei P40 Pro’da 6.58 inç ekran ve şirketin Kirin 990 5G işlemcisi olacak. Standart P40’ın 6.1 inç ekrana sahip olması gerekiyor.

Bu özelliklerin hiçbirinin Huawei tarafından onaylanmadığını unutmayın. Daha fazla bilgi edinmek için 26 Mart’a kadar beklememiz gerekecek.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir