Google Pixel 5 Modelinin Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

Google, Pixel 4a modelini bu ayın başında piyasaya sürdü. Pixel 4a 5G ve Pixel 5A modellerini ise duyurdu. Ancak şirket bu iki modelin ne tasarımı ne teknik özelliklerini açıklamadı. 5G ağ desteğine sahip olacak akıllı telefonlar ile alakalı yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu sefer de Google Pixel 5 modelinin üç boyutlu CAD renderları ortaya çıktı ve cihazın tüm tasarım detaylarını gözler önüne serdi.

Yaptığı sızıntılar ile popüler olan OnLeaks, aynı zamanda paylaştığı 3D CAD render sızıntıları ile de biliniyor. Yıllar boyunca yaptığı sızıntılar ile isabetli ilerleyen OnLeaks bu sefer de PriceBaba ile işbirliği yaparak Pixel 5 modelinin render görüntülerini yayınladı. Sızıntıya göre Pixel 5 modeli 144,7 x 70,4 x 8,1mm ölçülerinde olacak. Bu ölçülerle gelecek olan model, yakın zamanda piyasaya sürülen Pixel 4a modeline de oldukça benzemektedir.

Akıllı telefon 5,7 inç veya 5,8 inç boyutunda bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın sol üst köşesinde özçekim kamerası için bir kamera deliği bulunacak. Siyah renk seçeneğini gözler önüne seren render görüntülerine göre cihazın sağ tarafında güç düğmesi ve ses tuşları yer alıyor. Ayrıca yine sağ tarafta bir SIM kart yuvası bulunuyor.

Cihazın üstünde ikinci bir mikrofon yer alırken alt bölümde ise her iki tarafında hoparlör ızgarası yer alan bir USB Type-C bağlantı noktası bulunmaktadır. Arka bölümde ise parmak izi sensörünün yanı sıra LED flaş ile birlikte gelen üçlü bir kamera kurulumuna ev sahipliği yapan kare bir kamera modülü kullanıcılara sunulmaktadır.

Daha önceki raporlara göre yaklaşan Pixel 5 modeli Qualcomm’un Snapdragon 765G yonga setinden güç alacak. Bu yonga setine ek olarak 128GB dahili depolama alanı bulunacak. Cihazda “Battery Share” olarak adlandırılan ters kablosuz şarj özelliği mevcut olacak. Bazı akıllı telefon uzmanlarına göre Google’ın yeni modeli 30 Eylül tarihinde piyasaya sürülecek.

“Google Pixel 5 Modelinin Render Görüntüleri Ortaya Çıktı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir