Gönül Dağ Dizisi Yapımcısı 5 Oyuncunun da Ölerek Diziden Ayrılacağını Duyurdu! Dizide Oyuncu Kalmadı!

0

TRT ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, reyting rekorlarına devam ediyor ve yeni sezonunda da zirveye oturmuş durumda. Ancak dizinin son fragmanı, seyircileri büyük bir şaşkınlığa sürükledi.

FRAGMAN!

Fragmanda, Veysel karakterinin roket nedeniyle yaralandığı ve hatta öldüğüne dair ipuçları verildi, bu da Semih Ertürk’ün diziden ayrılıp ayrılmadığına dair merak uyandırdı.

KİMLER AYRILIYOR?

Şu an için Semih Ertürk’ün diziden ayrılıp ayrılmadığı net olarak bilinmese de, 5 oyuncunun yeni sezonun başında vedalaştığı kesin. Başrollerinde Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan ve Eser Eyüboğlu gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisinden ayrılan oyuncular belli oldu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir