Formula 1 Portekiz GP 2021 Yarışı Saat Kaçta, Nasıl Canlı İzlenir?

Formula 1 heyecanı bu hafta sonu da Portekiz GP 2021 yarışı ile devam ediyor. Bununla birlikte F1 yarışlarını yakından takip eden kişiler de bu yarış için şüphesiz heyecanlanıyordur. Portekiz’in Portimão bölgesindeki Algarve International Circuit pistinde gerçekleşecek olan “bu yarış; saat kaçta, hangi kanalda, nasıl canlı izlenir?” sorusunun yanıtını bu yazımızda sizlere veriyor olacağız.

1 Mayıs’ta düzenlenen sıralama turlarında en iyi dereceyi yaparak pole pozisyonunu Mercedes pilotu Valtteri Bottas almayı başardı. Acaba Bottas bu pozisyonu yarış boyunca koruyup birinci olarak tamamlayabilecek mi? Bu sorunun cevabını TSİ 17.00’da başlayacak olan Portekiz GP 2021 yarışında göreceğiz. Peki 2 Mayıs 2021 Pazar günü düzenlenecek F1 yarışını hangi kanal üzerinden nasıl izleyebilirsiniz? İşte bu sorunun cevabı da aşağıda yer alıyor.

Formula 1 Portekiz GP 2021 Yarışı Hangi Kanalda ve Nasıl İzlenir?

Türkiye’de Formula 1 yarışları S Sport kanalı tarafından yayınlanmaktadır. Ayrıca yayın haklarını elinde bulunduran spor kanalı, her yarışta ünlü spiker Serhan Acar ile karşımıza çıkıyor. Serhan Acar’ın heyecanlı anlatımı ile birlikte birçok platform aracılığıyla S Sport kanalı üzerinden bütün Formula 1 yarışlarını izleyebiliyorsunuz.

Bugün gerçekleşecek olan Portekiz GP yarışı da yine S Sport 2 üzerinden izlenebiliyor. Bununla birlikte bu kanal ücretli platformlarda yer alıyor. D-Smart, Turkcell TV+, Tivibu, Kablo TV, Vodafone TV ve BluTV platformları üzerinden S Sport 2 kanalını izleyebiliyorsunuz. Ancak bazı platformlarda S Sport 2 kanalı için spor paketi almanız gerekebiliyor. Aynı zamanda söz konusu platformlarda S Sport 2 kanalının sırası da aşağıdaki gibi:

  • D-Smart – 79. Kanal
  • Turkcell TV+ – 78. Kanal
  • Tivibu – 74. Kanal
  • Kablo TV – 241. Kanal
  • Vodafone TV – 12. Kanal

Bununla birlikte Formula 1’in kendi yayın hizmeti de bulunmaktadır. Ayrıca Formula 1 yönetimi, F1 TV Pro isimli yayın hizmeti ile birlikte F1 yarışlarını ve yarış değerlendirmelerini canlı olarak sunmaktadır. Ancak bu hizmette Türkçe anlatım seçeneği bulunmamaktadır. Aynı zamanda F1 TV Pro hizmetine Formula 1’in internet sitesi üzerinden göz atabilirsiniz. Bunun yanı sıra özel olarak geliştirilen F1 TV mobil uygulamasından erişebilirsiniz. F1 TV Pro’nun aylık €7,99 olan üyelik ücreti, yıllık planda ise €64,99 olarak karşımıza çıkıyor.

Formula 1’in yayın hizmetine benzer şekilde, S Sport’un da kendi online yayın platformu mevcut. Bununla birlikte S Sport Plus olarak isimlendirilen bu platforma aylık veya yıllık planlardan birini tercih ederek abone olabiliyorsunuz. Ayrıca bu abonelik ile birlikte dilediğiniz yerde başta Formula 1 olmak üzere çeşitli spor müsabakalarını takip edebiliyorsunuz. Buna ek olarak bu hizmeti aylık planda 17,99 TL ödeyerek alabilirsiniz. Aynı zamanda yıllık olarak aldığınızda ise 159,99 TL olarak sunulmaktadır.

“Formula 1 Portekiz GP 2021 Yarışı Saat Kaçta, Nasıl Canlı İzlenir?” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir