Samsung Galaxy A21s Modelinin Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Samsung gün geçtikçe orta sınıf akıllı telefon portföyüne yeni modelleri eklemeye devam ediyor. Galaxy A20, A20s, A21 modellerinin ardından şimdi de yine bütçe dostu bir model tanıtmaya hazırlanıyor. Uygun fiyatı ile dikkatleri üzerinde toplayacak olan Samsung Galaxy A21s modelinin teknik özellikleri bir Twitter kullanıcısı tarafından sızdırıldı. Bu kullanıcı özelliklerin sağlam bir kaynaktan geldiğini iddia ediyor.

Galaxy A serisinin yeni üyesi bir önceki nesil modele göre daha yüksek kapasiteli bir batarya ile gelebilir. Sızdırılan bu teknik özellikler Twitter kullanıcısı Sudhanshu Ambhore (@ Sudhanshu1414) tarafından paylaşıldı. Bilgilerin yeni bir kaynaktan geldiğini belirtti. Yazının devamında yer vereceğimiz bu özellikler cihazın kesin bilgileri olmamakla beraber tamamen iddiadır. Bu bilgiler dahilinde yeni modele dair sadece ön görülerde bulunabiliriz.

Samsung Galaxy A21s modelinin A20’lere göre daha büyük bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Bu ekran 6.55 inç boyutunda ve 720 x 1600 piksel çözünürlüğünde olacak.

Akıllı telefonun arka bölümünde üçlü kamera kurulumu konumlandırılacak. Bu üçlü kurulum, 48MP birincil kamera, 8MP ultra geniş açılı kamera ve 2MP derinlik sensörü olarak kullanıcılara sunulacak. Cihazın ön tarafında ise 13MP özçekim kamerası yer alacak.

Cihazda kullanılacak yonga setine dair bir sızıntı bilgisi bulunmuyor. Ancak telefonun 3GB RAM ve 64GB depolama alanı ile geleceği ve genişletilebilir depolama özelliğine sahip olacağı iddia belirtiliyor.

Bu cihazda şaşırtıcı ve hayal kırıklığına uğratan bir detay var. Galaxy A20 ve A20s modellerinde bile yer alan USB Type-C bağlantı noktası bu cihazda bulunmayacak. Bunun yerine A20s modelinde Micro USB bağlantı noktası sunulacak. Günümüz şartlarında Type-C girişinin bulunmaması olumsuz bir durum olarak gözükmektedir.

Tweette bahsedilen diğer özellikler ise cihazın NFC, Çift SIM desteği, 3.5mm kulaklık girişi ve Bluetooth 5.0 olarak öne çıkıyor. Akıllı telefonun siyah, mavi ve beyaz olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile sunulması bekleniyor.

Bu haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir