Redmi Note 8 2021 Modelinin Tasarımı Ortaya Çıktı

0

Xiaomi, geçtiğimiz günlerde Redmi Note 8 modelinin dünya çapında 25 milyondan fazla sattığını açıkladı. Bununla birlikte Çinli üretici, bu kilometre taşını kutlamak için Redmi Note 8 2021 isimli bir akıllı telefon modelini piyasaya süreceğini duyurdu. Şirket, henüz bu cihazın tanıtım tarihini açıklamadı. Ancak Redmi Note 8 2021 modelinin tasarımı şimdiden ortaya çıktı.

Xiaomi’nin Twitter hesabı üzerinden paylaştığı görselde yaklaşan akıllı telefon modelinin ön tasarımı yer almaktadır. Bununla birlikte bu görsele göre akıllı telefon, önceki model gibi su damlası çentiğine sahip olacak. Aynı zamanda Redmi Note 8 2021’in mavi renk seçeneğine sahip olacağı da bu görselle doğrulanmış oldu.

Bu görsele baktığımız zaman yaklaşan modelin orijinal Note 8 modeliyle oldukça benzer bir tasarıma sahip olacağını görmekteyiz. Ancak donanım ve yazılım bakımından yenilenmiş bir cihaz olarak karşımıza çıkacağını belirtelim. Buna ek olarak ekranın alt çerçevesinde küçük bir “Redmi” logosu da dikkatimizi çeken bir diğer detaydır.

Paylaşılan görselde akıllı telefonun arka tarafına dair herhangi bir detay bulunmuyor. Bu nedenle eski Redmi Note 8’e ne kadar benzer arka tasarıma sahip olacağını henüz bilmiyoruz. Ancak ortaya çıkan raporlar cihazın olası teknik özelliklerini ortaya koyuyor. Buna göre Redmi Note 8 2021 modelinde MediaTek’in Helio G85 yonga seti yer alacak. Ayrıca cihazın arkasında 48MP ana kameralı dörtlü bir kamera kurulumu göreceğiz.

Akıllı telefonda 22.5W hızlı şarj destekli ve 4.000mAh kapasiteli bir batarya bulunacaktır. Kutusundan MIUI 12.5 arayüzü ile çıkacak cihazda aynı zamanda iki farklı depolama seçeneği göreceğiz. Redmi tarafından henüz resmi olarak bu cihaza dair teknik özellikler paylaşılmadı. Ancak yeni detaylar geldikçe sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

“Redmi Note 8 2021 Modelinin Tasarımı Ortaya Çıktı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir