Realme C11 Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Realme, Redmi 9C modelinde de kullanılan MediaTek’in Helio G35 yongasından gücünü alan dünyanın ikinci akıllı telefon modelini tanıttı. Realme C11 isimli akıllı telefon modeli, sahip olduğu 6,5 inçlik büyük ekranı ve 5.000mAh kapasiteli devasa bataryası ile öne çıkıyor.

Realme C11 Teknik Özellikleri

Tüm teknik özellikleri ile karşımıza çıkan Realme C11 modelini bu yazımızda farklı başlıklar altında detaylıca inceleyeceğiz.

Tasarım Özellikleri

Realme’nin yeni giriş seviye akıllı telefon modeli su damlası çentiğine ev sahipliği yapan ekran ile karşımıza çıkıyor. Bu ekranın çerçeveler konusunda genel olarak ince olduğunu söyleyebiliriz ancak alt çerçevenin diğerlerine göre bir hayli kalın olduğunu belirtmekte fayda var.

Arka bölüme baktığımızda ise sol üst köşede kare bir modül içerisinde ikili kamera kurulumu ve bir adet LED flaşın sunulduğunu görmekteyiz. Cihazda fiziksel parmak izi okuyucu bulunmuyor, bunun yerine yüz kilidi sunuluyor. 3,5mm kulaklık girişi bulunan akıllı telefonda ne yazık ki bağlantı noktası olarak USB-C yerine microUSD bulunmakta. Realme yeni modelinde gri ve yeşil renk seçenekleri sunuyor.

Ekran Özellikleri

Akıllı telefon 6,5 inç boyutunda ve 720 x 1560 piksel çözünürlüğünde IPS LCD ekrana sahip. %81.7 seviyesinde ekran/gövde oranına sahip olan cihazın ekranı, 270ppi piksel yoğunluğu sunmaktadır. Bunun yanında cihazın ekranının 20:9 en/boy oranına sahip olduğunu da belirtelim.

Kamera Özellikleri

Cihazın ekranında su damlası çentiği olduğunu belirtmiştik. Bu su damlası çentiğinde bir de kamera bulunmaktadır. Akıllı telefonun önünde f/2.4 diyafram değerine sahip 5MP özçekim kamerası yer alıyor.

Arka bölümde ise ikili kamera kurulumu mevcut. Bu ikili kurulum 13MP birincil kamera ve 2MP derinlik sensörü olarak karşımıza çıkmaktadır. Ayrıca arkadaki kamera modülünde bir de LED flaş olduğunu hatırlatalım.

Batarya Özellikleri

En başta cihazın devasa bir bataryaya sahip olduğundan bahsetmiştik. Şimdi bu devasa bataryanın kapasitesinden bahsedelim. Realme’nin yeni C11 modelinde 5.000mAh kapasiteli oldukça büyük bir batarya yer almaktadır. Bu batarya ile birlikte 10W şarj desteği de sunuluyor.

Donanım Özellikleri

Akıllı telefon gücünü MediaTek’in Helio G35 yonga setinden alıyor. Bu cihaz bu yonga setini kullanan ikinci model konumunda. 2GB RAM’in sunulduğu cihazda 32GB dahili depolama alanı yer alıyor. Bu depolama alanını microSD kart sayesinde genişletebiliyorsunuz. Akıllı telefon kutusundan Android 10 tabanlı Realme UI ile birlikte çıkıyor.

İşte Realme C11 Özellikleri:

  • Ekran: 6.5 inç, 720 x 1560p, IPS LCD
  • İşlemci: MediaTek Helio G35
  • RAM: 2GB
  • Depolama: 32GB
  • Ön Kamera: 5MP
  • Arka Kamera: 13MP birincil kamera, 2MP derinlik sensörü
  • Batarya: 5.000mAh, 10W şarj
  • Boyutlar: 164.4 x 75.9 x 9.1 mm
  • Ağırlık: 196g
  • İşletim Sistemi: Android 10 tabanlı Realme UI
  • Renkler: Yeşil ve Gri

İşte Realme C11 Fiyatı:

  • 2GB RAM + 32GB dahili depolama: $100

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir