HTC Wildfire E2 Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

HTC Wildfire E2 modeli geçtiğimiz ay Google Play Console üzerinde görüntülendi ve şimdi ise tüm teknik özellikleri ile birlikte tanıtıldı. HTC‘nin yeni akıllı telefon modeli Rusya pazarı için sessiz sedasız piyasaya sürüldü. Diğer ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı ise şu anda belirsizliğini koruyor.

HTC Wildfire E2 Teknik Özellikleri

Tüm teknik özellikleri ile karşımıza çıkan HTC Wildfire E2 modelini bu yazımızda farklı başlıklar altında detaylıca inceleyeceğiz.

Tasarım Özellikleri

Akıllı telefon su damlası çentiğine sahip bir ekran ile karşımıza çıkıyor. Ön taraftaki bu ekran ince üst ve yan çerçevelere sahip olsa da aynı sözü alt çerçeve için söyleyemiyoruz. Cihaz oldukça kalın bir alt çerçeve ile geliyor. Arka bölüme baktığımızda ise sol üst köşeye dikey olarak yerleştirilmiş ikili kamera kurulumu ve hemen altındaki LED flaş dikkatimizi çekiyor.

Cihazın yine arka bölümünde bir fiziksel parmak izi okuyucu bulunuyor. 3,5mm kulaklık girişi bulunan giriş seviyesi akıllı telefon modelinde bağlantı noktası olarak ise USB Type-C portu konumlandırılmış durumda. HTC, yeni akıllı telefon modelini siyah ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile birlikte satışa sunuyor.

Ekran Özellikleri

Akıllı telefon 6,2 inç boyutunda ve 720 x 1560 piksel çözünürlüğünde IPS LCD ekran ile geliyor. %79 seviyesinde ekran/gövde oranına sahip olan bu ekran piksel yoğunluğunda ise 276ppi değerine sahiptir. Bununla birlikte cihazın ekranının en/boy oranının 19,5:9 şeklinde olduğunu da belirtelim.

Kamera Özellikleri

Akıllı telefonun su damlası çentiğine sahip bir ekran ile geldiğini belirtmiştik. Bu su damlası çentiğine entegre edilmiş bir ön kamera bulunuyor. HTC bu noktada 8MP f/2.2 değerinde geniş açılı özçekim kamerası sunuyor. Bu ön kamera ile 1080p çözünürlüğünde ve 30FPS’de videolar kaydedebiliyorsunuz.

Arka bölümde ise ikili dikey kamera kurulumu bulunuyor. Şirket bu ikili kamera kurulumu 16MP geniş açılı ana kamera ve 2MP derinlik algılayıcı sensör olarak sunuyor. Çift tonlu LED flaşın da eşlik ettiği bu kamera modülü HDR ve panorama çekim modlarını destekliyor. Aynı zamanda 1080p 30FPS videolar çekmenize olanak tanıyor.

Batarya Özellikleri

HTC’nin yeni giriş seviyesi akıllı telefon modeli 4.000mAh kapasiteli bir batarya ile birlikte geliyor. Cihaz uygun fiyatlı bir model olduğu için HTC herhangi bir hızlı şarj desteği sunmuyor. Bunun yerine standart olarak 10W şarj desteği akıllı telefonda bulunuyor.

Donanım Özellikleri

Akıllı telefon gücünü 12nm süreci ile üretilen MediaTek Helio P22 yonga setinden alıyor. Cihazda 4GB RAM bulunuyor ve depolama konusunda ise standart olarak 64GB dahili depolama alanı sunuluyor. MicroSD kart desteği sayesinde bu dahili depolama alnını arttırabiliyorsunuz. Bununla birlikte akıllı telefon kutusundan Android 10 tabanlı özelleştirilmiş ara yüz ile ön yüklü olarak çıkıyor.

İşte HTC Wildfire E2 Özellikleri:

  • Ekran: 6,2 inç, 720 x 1560p IPS LCD
  • İşlemci: MediaTek Helio P22
  • RAM: 4GB
  • Depolama: 64GB
  • Ön Kamera: 8MP
  • Arka Kamera: 16MP ana kamera, 2MP derinlik algılayıcı sensör
  • Batarya: 4.000mAh, 10W şarj
  • Boyutlar: 158,4 x 75,9 x 8,95 mm
  • Ağırlık: 173,5 g
  • İşletim Sistemi: Android 10
  • Renkler: Mavi ve Siyah

İşte HTC Wildfire E2 Fiyatı:

  • 4GB RAM + 64GB dahili depolama: $120

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir