Honor Play 5T Life Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Honor, orta sınıf özelliklerle birlikte gelen yeni akıllı telefon modelini piyasaya sürdü. Honor Play 5T Life ismiyle karşımıza çıkan cihaz, MediaTek’in Helio P35 yonga setinden güç alıyor. Bununla birlikte akıllı telefonda 22.5W hızlı şarj destekli ve 5.000mAh kapasiteli bir batarya bulunmaktadır. Aynı zamanda söz konusu modelde 13MP dörtlü arka kamera kurulumu yer alıyor.

Honor Play 5T Life Teknik Özellikleri

Tüm teknik özellikleri ile karşımıza çıkan Honor Play 5T Life modelini bu yazımızda farklı başlıklar altında detaylıca inceleyeceğiz.

Tasarım Özellikleri

Akıllı telefon, su damlası çentiğine sahip bir ekran tasarımı ile karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte bu ekranın oldukça ince üst ve yan çerçevelere sahip olduğunu görüyoruz. Ancak bu ekranın altındaki çerçeve diğerlerine kıyasla daha kalındır. Ayrıca arka bölüme baktığımız zaman sol üstteki kamera modülü dikkatimizi çekiyor. Aynı zamanda bu modül içerisinde dörtlü kamera kurulumu ve LED flaş bulunmaktadır.

Buna ek olarak cihazda yandaki güç butonuna entegre edilmiş bir fiziksel parmak izi okuyucu yer alıyor. Bağlantı noktası olarak USB Type-C portuna sahip olan akıllı telefonda aynı zamanda 3,5mm kulaklık girişi de bulunuyor. Bununla birlikte Honor, orta sınıf özelliklere sahip olan yeni akıllı telefon modelini siyah ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile satışa sunmaktadır.

Ekran Özellikleri

Honor Play 5T Life modeli, 720 x 1600 piksel çözünürlüğünde ve 6,6 inç boyutunda bir TFT LCD (IPS) ekrana sahiptir. HD+ çözünürlüğündeki bu ekran aynı zamanda 16 milyon farklı renk sunabiliyor. Buna ek olarak bu ekran standart olarak 60Hz tazeleme hızını desteklemektedir.

Kamera Özellikleri

Akıllı telefonun su damlası çentiğine sahip bir ekran ile geldiğini belirtmiştik. Bununla birlikte bu çentik içerisinde 8MP özçekim kamerası bulunmaktadır. Aynı zamanda HDR desteğine sahip olan bu ön kamera ile birlikte farklı çekim modlarıyla 1080p 30FPS videolar kaydedebiliyorsunuz.

Arka bölümde ise dörtlü kamera kurulumu ve LED flaş içeren bir modül bulunmaktadır. Aynı zamanda bu dörtlü kurulum 13MP geniş açılı ana kamera, 5MP ultra geniş açılı kamera, 2MP makro kamera ve 2MP derinlik algılayıcı sensör şeklinde sunulmaktadır. Bununla birlikte HDR desteğine sahip olan ana kamera ile 1080p 30FPS videolar çekebiliyorsunuz.

Batarya Özellikleri

Honor Play 5T Life modelinde 5.000mAh kapasiteli oldukça büyük bir batarya bulunmaktadır. Bununla birlikte bu bataryayı cihazın alt kısmında yer alan USB Type-C portu üzerinden şarj edebiliyorsunuz. Aynı zamanda daha kısa sürede şarj edebilmeniz için bu modelde 22.5W kablolu hızlı şarj desteği sunulmaktadır.

Donanım Özellikleri

Akıllı telefon MediaTek’in Helio P35 yonga setinden güç alıyor. Bununla birlikte bu modelde 6GB RAM bulunmaktadır. Depolama konusunda ise 128GB dahili depolama alanı sunuluyor. Ayrıca MicroSD kart desteği sayesinde bu dahili alanı genişletebiliyorsunuz. Buna ek olarak akıllı telefon, Android 10 tabanlı Magic UI 4.0 arayüzü ön yüklü olarak kutusundan çıkıyor.

İşte Honor Play 5T Life Özellikleri:

  • Ekran: 6,6 inç, 720 x 1080p, TFT LCD (IPS)
  • İşlemci: MediaTek Helio P35
  • RAM: 6GB
  • Depolama: 128GB
  • Ön Kamera: 8MP
  • Arka Kamera: 13MP geniş açılı, 5MP ultra geniş açılı, 2MP makro, 2MP derinlik sensörü
  • Batarya: 5.000mAh, 22.5W kablolu hızlı şarj
  • Boyutlar:
  • Ağırlık:
  • İşletim Sistemi: Android 10 tabanlı Magic UI 4.0
  • Renkler: Siyah, Mavi

İşte Honor Play 5T Life Fiyatı:

  • 6GB RAM + 128GB dahili depolama: $200

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir