Gionee M30 Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Çinli akıllı telefon üreticisi Gionee, kısa süre önce piyasaya sürdüğü Gionee K3 Pro ve Gionee Max modellerinden sonra şimdi de premium orta sınıf olan Gionee M30 modelini tanıttı. M30 modeli gücünü MediaTek’in Helio P60 yonga setinden alıyor ve 10.000mAh gibi devasa bir batarya ile karşımıza çıkıyor.

Gionee M30 Teknik Özellikleri

Tüm teknik özellikleri ile karşımıza çıkan Gionee M30 modelini bu yazımızda farklı başlıklar altında detaylıca inceleyeceğiz.

Tasarım Özellikleri

Akıllı telefon günümüz modellerine göre daha köşeli hatlar ile karşımıza çıkıyor. Cihazın ekranında küçük bir çentik bulunuyor ve aynı zamanda sağ üst köşede bir adet kamera deliği yer alıyor. Ekran çerçeveleri üst ve yan taraflarda nispeten ince olsa da alt bölümde geniş bir çerçeve bulunuyor. Arka bölümde ise bir adet kamera sensörü ve bir de LED flaşa ev sahipliği yapan kamera modülü dikkatimizi çekiyor.

Cihazın yine arka bölümünde, kamera modülünün hemen alt kısmında bir fiziksel parmak izi okuyucu bulunuyor. Akıllı telefonda 3,5mm kulaklık girişi bulunuyor ve bunun yanı sıra alt kısımda bağlantı noktası olarak USB Type-C girişi yer alıyor. Gionee’nin yeni premium orta sınıf akıllı telefonu yalnızca siyah renk seçeneği ile satışa sunuluyor.

Ekran Özellikleri

Akıllı telefon 6,0 inç boyutunda ve 720 x 1440 piksel çözünürlüğünde IPS LCD ekran ile geliyor. Cihazın ekran/gövde oranı oranı %76,3 olarak belirtiliyor. Bunun yanı sıra 18:9 en/boy oranına sahip olan bu ekranın inç başına piksel yoğunluğu 268ppi olarak karşımıza çıkıyor.

Kamera Özellikleri

Akıllı telefonun ekranında bir kamera deliği olduğunu belirtmiştik. Şirket bu noktada 8MP özçekim kamerası sunuyor. Bu ön kamera ile 1080p 30fps videolar çekebiliyorsunuz. Arkadaki LED flaş destekli kamera ise 16MP geniş açılı sensör olarak sunuluyor. Arka kamera noktasında ise yine 1080p 30fps video kaydına izin veriliyor.

Batarya Özellikleri

Gionee M30 modeli 10.000mAh gibi devasa bir batarya kapasiteli ile karşımıza çıkıyor. Şirket bu yüksek kapasiteli bataryayı kısa sürede şarj edebilmeniz için 25W hızlı şarj desteği sunuyor. Bununla birlikte cihazda ters şarj özelliği de bulunuyor. Bu özellik sayesinde başka bir cihazı kablolu olarak akıllı telefon üzerinden şarj edebiliyor, yani bu modeli tıpkı bir powerbank olarak kullanabiliyorsunuz.

Donanım Özellikleri

Akıllı telefon gücünü MediaTek’in Helio P60 yonga setinden alıyor. Bu yonga setine 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Bununla birlikte cihazda microSD kart yuvası bulunuyor. Buraya ekleyeceğiniz microSD kart ile birlikte cihazın depolama alanını arttırabiliyoruz.

İşte Gionee M30 Özellikleri:

  • Ekran: 6,0 inç, 720 x 1440p, IPS LCD
  • İşlemci: MediaTek Helio P60
  • RAM: 8GB
  • Depolama: 128GB
  • Ön Kamera: 8MP
  • Arka Kamera: 16MP
  • Batarya: 10.000mAh, 25W hızlı şarj, ters şarj
  • Boyutlar: 160,6 x 75,8 x 8,4 mm
  • Ağırlık: 305 g
  • İşletim Sistemi: Belirtilmedi
  • Renkler: Siyah

İşte Gionee M30 Fiyatı:

  • 8GB RAM + 128GB dahili depolama: $202

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir