Elephone U5 Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

0

Birkaç gün önce özellikleri sızdırılan Elephone U5 akıllı telefon modeli, orta sınıf özellikler ile birlikte tanıtıldı. Gücünü MediaTek’in Helio P60 yonga setinden alan akıllı telefon, 4.000mAh kapasiteli batarya ve dörtlü arka kamera kurulumu ile birlikte gelmektedir.

Elephone U5 Teknik Özellikleri

Tüm teknik özellikleri ile karşımıza çıkan Elephone U5 modelini bu yazımızda farklı başlıklar altında detaylıca inceleyeceğiz.

Tasarım Özellikleri

Akıllı telefon sınıfına göre gayet ince çerçevelere sahip bir ekran ile karşımıza çıkıyor. Bu ekranın sol üst köşesinde özçekim yapabileceğiniz kameraya ev sahipliği yapan bir kamera deliği yer alıyor. Cihazın arka bölümünde baktığımızda ise sol üst bölümde yer alan dikdörtgen şeklindeki dörtlü kamera modülü dikkatimizi çekmektedir.

Elephone’un yeni orta sınıf modelinin yan tarafında bir fiziksel parmak izi okuyucu bulunuyor. Şirket, yeni modelini iki farklı renk seçeneği ile satışa sunuyor. Bu renklerden biri mavi, diğeri ise siyah olarak belirtiliyor. Bağlantı noktası olarak USB Type-C girişi tercih edilen cihazda 3,5mm kulaklık girişi ise bulunmamaktadır.

Ekran Özellikleri

Akıllı telefon 6,4 inç boyutunda ve Full HD+ çözünürlüğünde bir ekran ile geliyor. Kamera deliği içeren bu ekran gayet güzel bir görüntü sunabiliyor. Şirketin belirttiğine göre bu ekranın ekran/gövde oranı ise %93,38 seviyesindedir.

Kamera Özellikleri

Akıllı telefonun ekranındaki kamera deliğinden bahsettik. Bu kamera deliğinde güzel özçekimler yapmanıza olanak tanıyan bir ön kamera yer alıyor. Bu ön kamera 24MP olarak sunuluyor. Ayrıca portre fotoğraflar konusunda yapay zeka ile entegre bir şekilde çalışıyor.

Arka bölümde ise dikdörtgen bir modül içerisinde dörtlü kamera kurulumu ve LED flaş bulunuyor. Bu dörtlü kamera kurulumu 48MP ana kamera, 13MP ultra geniş açılı kamera, 5MP derinlik algılayıcı sensör ve 2MP makro kamera olarak kullanıcılara sunuluyor.

Batarya Özellikleri

Elephone’un yeni akıllı telefon modeli 4.000mAh kapasiteli bir batarya ile karşımıza çıkıyor. Şirket bu cihazda herhangi bir hızlı şarj teknolojisi sunmuyor. Bununla birlikte cihazla beraber gönderilen şarj cihazının kaç Watt olduğuna dair bir bilgi de bulunmuyor.

Donanım Özellikleri

Akıllı telefon gücünü MediaTek Helio P60 yonga setinden alıyor. Bu yonga setine 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Cihazda bulunan microSD kart desteği sayesinde bu alanı 512GB’a kadar genişletebiliyorsunuz. NFC ve çift SIM desteğine de sahip olan akıllı telefon, kutusundan Android 10 işletim sistemi ön yüklü olarak çıkıyor.

İşte Elephone U5 Özellikleri:

  • Ekran: 6,4 inç, FHD+
  • İşlemci: MediaTek Helio P60
  • RAM: 4GB
  • Depolama: 128GB
  • Ön Kamera: 24MP
  • Arka Kamera: 48MP ana kamera, 13MP ultra geniş açılı kamera, 5MP derinlik algılayıcı sensör, 2MP makro kamera
  • Batarya: 4.000mAh
  • Boyutlar: –
  • Ağırlık:
  • İşletim Sistemi: Android 10
  • Renkler: Mavi ve Siyah

İşte Elephone U5 Fiyatı:

  • 4GB RAM + 128GB dahili depolama: $159,99

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir