Esra Erol'da Eski Eşi Canlı Yayını Bastı! Esra Erol'un Eşi Ali Özbir Müdahalede bulundu

0

Esra Erol’da öyle olaylar yaşanıyor ki herkes şaşırmakta. Çünkü Kübra Sarıkaya 8 aylık hamile iken eşine bir süredir ulaşamıyordu. Programa çıkarak yardım istedi. Sezer Sarıkaya’nın nerede olduğu merak edilirken şok gerçekle yüzleşildi. Kimse böyle bir gelişme yaşanacağını tahmin etmiyordu. Peki programda neler oldu?

Sezer Sarıkaya Bulundu!

Uzun süredir Kübra Sarıkaya’nın haberini alamadığı Sezer Sarıkaya’ya ulaşıldı. Yapılan araştırmalarla birlikte Sezer Sarıkaya’nın Elif Çamur ile düğün yaptığı öğrenildi. Bu gelişme ile birlikte ikilinin hayatlarını birleştirdiği ortaya çıktı. Üstelik davulla zurna ile kutlama yaparak evlenmeleri şaşırttı. Programın bir anda ana gündemi haline geldi.

Kendini Savunması Tepk Çekti!

Öte yandan canlı yayına katılan Sezer Sarıkaya, kendini ilginç ifadeler ile savundu. İzleyiciler ise onun bu yaptığının yanlış olduğunu vurgulayarak tepkisini dile getirdi. Şimdi ise programda ne gibi gelişmeler yaşanacak hep birlikte göreceğiz. Son dakika gelişmelerinin yanı sıra her şey yavaş yavaş çözülüyor. ATV’deki programda Esra Erol’un tepkisi de olay oldu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir