Eski Türk Filmlerinin Yıldızı Hastaneye Kaldırıldı! Kalp Ritmi 30'lara Düştü!

0

Eski türk filmi yıldızı olan Devlet Devrim’den gelen haber üzdü. Oyuncunun kalp ritminde bozukluk olduğu ortaya çıktı ve hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan ünlü isimle ilgili haberi Onur Akay, sosyal medyadan duyurdu.

Onur Akay Açıkladı!

Devlet Devrim’den gelen üzücü haberi Onur Akay bizzat duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile gündemdeki yerini aldı. Oyuncunun sağlık durumuyla ilgili bilgiler de verdi. Duyurusunda “Değerli oyuncumuz Devlet Devrim’in kalp ritmi 30’a düşünce, acilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Devrim, yoğun bakıma alındı.”  dedi.

Sağlık Durumu Açıklanacak

Yoğun bakımdaki oyuncunun düzenli olarak sağlık durumu hakkında bilgi verilecek. Devlet Devrim’i sevenler onun bir an önce iyileşmesini temenni ediyor. Kendisiyle ilgili güncel gelişmeler ve dahasını da paylaşmaya devam edeceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir