Elektrikli Scooter Girişimi Martı, Elektrikli Araç Kiralama Hizmeti Sunacak

Elektrikli scooter girişimi Martı’nın kurucusu ve CEO’su olan Oğuz Alper Öktem, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yaptı. Öktem, yaptığı paylaşımla birlikte Martı’nın yakın zamanda elektrikli araçlarla ilgili yeni bir kiralama hizmeti sunacağını duyurdu. Bir süredir söylentilere neden olan bu hizmet, şirket CEO’sunun yaptığı paylaşımla birlikte resmen doğrulanmış oldu.

Şirketin kurucusu Oğuz Alper Öktem, Instagram’dan martı elektrikli aracın fotoğrafını paylaşarak, “Onbinlercesi sokağa çıktığında İstanbul’a yakışacak mı?” ifadelerini kullandı. Martı, geçtiğimiz yılın en çok konuşulan girişim şirketlerinin başında geliyordu. Girişim, aynı zamanda Webrazzi Ödülleri’nde yılın en iyi girişimi ödülünü kazanmayı da başarmıştı.

Geçtiğimiz süreçte elektrikli scooter hizmetleri için bazı yasalar devreye sokuldu. Bu düzenlemeler ile birlikte karayolunda kullanılan elektrikli scooterlar konusunda çeşitli önlemlerin devreye sokulması gerekti. Şimdi ise uzun süredir konuşulan Martı elektrikli araç hizmeti, yeni yılın bir başka başarılı girişimi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu hizmet, şirketin sistemine entegre edildikten ve araçların tasarımına Martı logolarının eklenmesiyle birlikte devreye girecektir.

Şirket, sunduğu elektrikli scooter kiralama hizmeti nedeniyle zaman zaman taksicilerle sorun yaşadı. Şimdi, bu yeni hizmeti devreye girdiği zaman bu problemlere yenileri eklenebilir. Ayrıca popüler girişimin yeni hizmetiyle birlikte büyük araç kiralama acentelerine de büyük bir rakip olacağını söyleyebiliriz. Bu doğrultuda diğer şirketlerin de rekabete ortak olması an meselesidir.

Trafik sorununa elektrikli scooter ile çözüm sunan Martı, büyük bir kitleye ulaşmayı zaten başardı. Şirket, bu büyük kitleye şimdi de farklı bir hizmet sunmaya hazırlanıyor. Yakın bir tarihte aktif olacak elektrikli araç kiralama hizmeti, konforlu ve rahat bir yolculuk sunmayı hedefleyecek. Martı, aynı zamanda bu araçların oldukça çevre dostu bir yapıda olmasını da sağlayacak.

“Elektrikli Scooter Girişimi Martı, Elektrikli Araç Kiralama Hizmeti Sunacak” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir