Henüz 21 yaşındayken profesyonel anlamda kariyerini başlatan Orhan Uzdu, 2011 yılından bugüne kadar sürekli olarak başarısından bahsettiriyor. İmza attığı işlerle hem Türkiye’de hem de uluslararasında gurur kaynağımız olan ünlü DJ, son zamanlarda oldukça merak ediliyor.

Orhan Uzdu, House tarzında yaptığı işler ile oldukça sevilen Türk DJ’lerden bir tanesidir. Özellikle popüler şarkıların remix versiyonunu yapan Uzdu, bu alanda da başarısını kanıtladı. Çalıştığı işlerle dinleyicilerden övgü toplayan Uzdu, bu mesleğe başlarken hayalinin dünyaca ünlü isimler ile çalışmak olduğunu belirtti. Bu hayali için hayli yol kateden ünlü DJ hem Türk hem de yabancı müzisyenler ile çalışma şansını yakaladı.

Yetenekleri ile Büyülüyor

DJ’lik sektöründeki başarısı ile sınırlı kalmayan Orhan Uzdu, pek çok enstrüman çalabilmesi ile de ön plana çıkıyor. Bu mesleğe yeni başlayacak olanlara da “Enstrüman alanında kendinizi geliştirin.” sözleri ile tavsiyede bulunuyor. Hem enstrüman yeteneği hem de sürekli olarak müzik piyasasını takip etmenin bu yolda başarının sırrı olduğunu da belirtiyor.

Oldukça başarılı bir DJ ve prodüktör olan Uzdu, pek çok şarkı için stüdyoya girerek başarıyı yakaladı. Bulunduğumuz pandemi sürecinde de çalışmalarına ara vermeden devam eden Orhan Uzdu, “Phoenix” adlı bir albüm çıkartarak sevenlerini mutlu etti. Yaptığı işler ile sürekli gündeme oturan Uzdu, böyle giderse uzun bir süre daha adından sıkça söz ettirecekmiş gibi duruyor.

“Pandemiyi Birlikte Bitirelim”

Kariyerine başladıktan bir yıl sonra, ” Bir yılda en çok sahneye çıkan DJ” unvanını kazanan Uzdu, pandemi sürecinde sevenlerinden uzak kaldığı için oldukça üzülüyor. Canlı konserlerin yapılamadığı bu dönem için, “Sevenlerim ile canlı performanslarda buluşmak istiyorum. Bu süreci birlikte bitirelim.” sözlerini kullandı. Bunun yanı sıra sosyal mesafe kurallarına uyma, gerekmedikçe evden çıkmama ve hijyen kurallarına uyma konularında uyarılarda bulunan Uzdu, bir an önce bu sürecin bitmesini istediğini söylüyor.

Pandemi sürecinde stüdyo çalışmalarına devam eden ünlü DJ, “Phoenix” albümünü çıkartarak kariyerine bir başarıyı daha ekledi. Uzdu, albümünde yer alan parçaları canlı bir performans ile dinleyicilere sergilemek için can atıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir