Darmaduman Dizisi Reytinglerde Dibe Çöktü! Final Yapması An Meselesi!

0

Darmaduman dizisi ile ilgili güncel gelişmeler paylaşıldı. Fox TV dizisi için öyle bir hamle yapıldı ki duyunca sizler de şok olacaksınız. Çünkü ekrana geldiği günden bu yana, yayın kalitesinden oyuncu kadrosuna kadar pek çok özelliği dikkat çekti. Ancak dizi bir türlü hak ettiği reytingleri alamıyor. Haliyle final kapısı yavaştan gözükmeye başladı.

Reytingleri Çok Düştü

Dizinin son bölümünde yine heyecanlı olaylar yaşandı. Ancak reytingleri beklentilerin çok altında kaldığı için final yapma ihtimali üzerine duruluyor. Dizinin reyting sonuçlarında ilk 10’a dahi giremediği görüldü.

Son Bölümde Neler Oldu?

“Ece yaşadığı unutulmaz gecenin etkisini üzerinden atamaz. Başta Harun ve Beliz olmak üzere tüm ev halkı Ece’nin bu hale gelmesinin nedeni merak etmektedir. Harun ve Kerem Ece’yi bu hale sokanın Yağız olduğundan emindir. Harun ve Kerem Yağız’la yüzleşmek için okula giderler. Evren derin bir pişmanlık içindedir. Ece’yle konuşmak istemektedir fakat Ece’nin Evren’in yüzünü bile görecek hali yoktur. Derin ise babasının isteğine boyun eğip yurt dışına gitme kararı alır. Bunu öğrenen Kerem, Derin’i korkularıyla yüzleştirmek ve onu kararından döndürmek için elinden geleni yapar. Evren ise pişmanlıklarla boğuşurken Yağız’ın sürekli araya girmesinden bunalır. İkisi de hınçlarını birbirlerinden çıkartacaklardır ama son anda gelen bir haber, Yağız’ın tüm dünyasını altüst eder.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir