Camdaki Kız’ın Cana’sı Hande Ataizi Ekranlara Dönüyor! Hande Ataizi’nin Yeni Projesine Şimdiden Tebrik Yağdı!

0

Hande Ataizi ekranlara geri dönüş müjdesi verdi. Camdaki Kız dizisinde Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi’nin yeni projesini duyanlar ünlü oyuncunun ekranlara gelmesini iple çekmeye başladı.

 

Hande Ataizi bir zamanların efsane dizilerinden olan Aşk-ı Memnu dizisinin film versiyonu kadrosuna dahil oldu. Aşk-ı Memnu dizisinin film hali Bihter filmi olarak film sektörüne tanıtıldı. Bihter filmi oyuncu kadrosuna giriş yapan Hande Ataizi film hikayesinde Firdevs karakterine hayat verecek. Hande Ataizi’nin Bihter filminde kızı rolünde olacak olan kişi ise Farah Zeynep Abdullah olacak.

 

Bihter Filmi Ne Zaman?

Hande Ataizi ve Farah Zeynep Abdullah’ın anne ve kızı oynayacağı Bihter filmi şimdiden film severleri heyecanlandıran gelişme oldu. Bihter filminin sete çıkış tarihi 15 Mart 2023 oldu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir