Camdaki Kız'da Finale Çok Az Kaldı! Feride'nin Ölümüyle Herkes Yıkılacak!

0

Camdaki Kız dizisinin son bölüm fragmanı dikkatleri üzerine çekti. 60. bölümde hiçbir şey eksisi gibi olmayacak. Öte yandan bizleri başka neler bekliyor? Son zamanlara damgasını vuran dizideki bazı detaylar gün yüzüne çıkacak. Güncel gelişmeler ve dahası haberimizde yerini aldı.

Camdaki Kız’da Nalan Boşanacak

Nalan’ın boşanmak istediğini söylemesi ve Feride’nin ölüm ihtimaliyle birlikte herkes yıkılıyor. İzleyiciler, dizinin bir anda hızlı ilerleyen hikaye ile karşılaşmasına şaşırdı. Şimdi ise bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak.

Camdaki Kız Son Bölüm Özet

Nalan’ın Billur’da olmadığını gören Feride, Billur’dan hesap sorar. Olaya müdahale eden Muzo sayesinde Hayri Nalan’ı Billiur’un evine getirir. Nalan’ın Hayri’yle olduğunu anlayan Feride, Hafize’yi çağırarak ondan korseyi getirmesini ister. Korse kozu da Nalan’ yolundan döndürmeye yetmeyecektir. Cana’nın tehdidine boyun eğmek zorunda kalan Gülcihan ise Cavit’ten yardım ister.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir